Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Την θρυλική ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ Ουγγαρίας φιλοξενούμε στο χωριό μας την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία (Κυριακή 28 Ιουνίου 2015) που θα φιλοξενήσουμε - όπως και πέρυσι - στα Τρίκαλα, την ομάδα των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ιστορικότερης ομάδα της Ουγγαρίας, της θρυλικής Φερεντσβάρος.
Οπωσδήποτε άλλη μια λαμπρή σελίδα στην 50χρονη ιστορία της ομάδας μας και φυσικά μια γιορτή για το χωριό μας. Στο διάστημα της παραμονής της στα Τρίκαλα η αποστολή της ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ, εκτός όλων των άλλων που θα περιλαμβάνει η φιλοξενία, θα αγωνιστεί σε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα (με κοινωνικό χαρακτήρα) με τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', ενώ τη γιορτή μας θα κοσμούν με την παρουσία τους Βετεράνοι Διεθνείς ποδοσφαιριστές και τα παιδιά της Ακαδημίας μας, τα οποία εκτός του ότι θα συνοδεύσουν τις ομάδες στην είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο ημίχρονο του αγώνα.
Η παραμονή και φιλοξενία της αποστολής της Φερεντσβάρος στα Τρίκαλα θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής με μια όμορφη εκδήλωση, που θα οργανωθεί προς τιμή τους και στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όσοι φίλοι και φίλες της ομάδας το επιθυμούν.
Περισσότερα για την εκδήλωση και για τον κοινωνικό χαρακτήρα του αγώνα, σε επόμενες αναρτήσεις.

Δείτε την περσινή εκδήλωση κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: