Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

BΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ (1915 - 2015) / Η Ορχήστρα Νέων Δίου θα παρουσιάσει τραγούδια του μεγάλου συνθέτη


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
BΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ (1915 - 2015) 
ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ
------------------------------------------ 
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ και o ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ με την υποστήριξη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟλΥΜΠΟΥ, του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και του βιβλιοπωλείου ΝΕΣΤΩΡ, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ αιώνιος καλπασμός την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Δημοτικό Πάρκο). 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Καζταρίδης, διευθυντής Β/μιας Εκπαίδευσης Πιερίας, φιλόλογος - ιστορικός, ο Στέλιος Καραγιώργος, καλλιτεχνικός διευθυντής Κέντρου Έρευνας Μουσείου Τσιτσάνη, ο Θεόφιλος Αναστασίου, φιλόλογος, συγγραφέας, επιμελητής στα «Άπαντα Τσιτσάνη», και ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιώργος Λιάνης. 
Κείμενα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Γιώργος Χανδόλιας, σκηνοθέτης - ηθοποιός. Η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Δίου θα παρουσιάσει τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Φιλιώ Σέρβου, ο Αλέξης Ηλιάδης και ο Νίκος Μπίνος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης. 
Είσοδος ελεύθερη
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, κ. Μαρία Γκριμούλα, για την πρόσκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια: