Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Μια πολύ όμορφη βραδιά στο γειτονικό μας Πλάτανο, από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2012 τον πανέμορφο αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου, όπου ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος παρουσίασε ένα εξαιρετικό θεατρικό, αναβιώνοντας μια ιστορία που διαδραματίστηκε στο τότε Τσινάφορο (σημερινό Πλάτανο), το μακρινό 1910Συγκεκριμένα, με τοπικούς πρωταγωνιστές-ηθοποιούς παρουσίασε, σε τέσσερα δεκάλεπτα, το ''Προξενιό της Τασούλας'', σκορπώντας άφθονο γέλιο, που τόσο λείπει αυτή την εποχή. 

Στην αρχή της εκδήλωσης ο χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου κ. Μάκης Φιλιππόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μια μικρή αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, όπως και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μάνθος Κωστόπουλος.
Προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου ήταν οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου,
Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος ''Ο ΒΑΡΑΣΟΣ'',
Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ''ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ'', 
οι οποίοι με τον διοργανωτή Σύλλογο παρουσίασαν τα υπέροχα χορευτικά τους τμήματα ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν ήδη πάρει από νωρίς τις θέσεις τους στα τραπεζοκαθίσματα, που είχαν στηθεί για τις ανάγκες αυτής της βραδιάς.

Η εκδήλωση έκλεισε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να ευχαριστεί τον κόσμο και να προσφέρει αναμνηστικά στους προσκεκλημένους Συλλόγους.

Συμπερασματικά ήταν ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, απ' αυτές που τόσο έχουμε ανάγκη στη συννεφιασμένη καθημερινότητά μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές της.














Δεν υπάρχουν σχόλια: