Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Η συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, για μικρούς και μεγάλους, «Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», των Στιβ Μαρτίνο και Μάικλ Θερμάγιερ, προβάλλεται αυτή την εβδομάδα, από Δευτέρα 30 Ιουλίου έως την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αλεξάνδρειας.
Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά version της ταινίας ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Μπέζου (Μάνι), Πέτρου Φιλιππίδη (Σιντ), Λεωνίδα Κακούρη (Ντιέγκο), Μαρίνας Τσιγωνάκη (Σίρα), Γρηγόρη Πατρικαρέα (Κάπτεν Κοιλιάς), Αντέλα Μέρμηγκα (Γιαγιάκα), Δημήτρη Μαρίζα (Κρας), Βασίλη Μήλιου ( Έντι), Πηνελόπης Σκαλκώτου (Γερμαδίτσα), Δημήτρη Παπαδάτου (Λούις και Ίθαν) και Άγγελου Μπούρα (Σίλας). Η διάρκεια της ταινίας είναι 94 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και το πρόγραμμα προβολών του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας, στο http://cine-alexandreia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: