Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αλήθεια...γιατί τόση απαξίωση...;

Οι παράγοντες φροντίζουν το γήπεδο... 
Χωρίς να βγει τίποτα το ιδιαίτερο καθώς η προσέλευση των φίλων της ομάδας δεν ήταν η επιθυμητή, άκαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου. Παρά την απογοήτευση και το κλίμα αβεβαιότητας, οι λίγοι παρευρισκόμενοι, δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν το παν για το μέλλον του Συλλόγου.

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι η ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας από οποιοδήποτε πόστο είναι σημαντική και έχει ως στόχο την πρόοδο και τη διατήρηση του Σωματείου.

Είναι αναγκαίο και σημαντικό να συγκροτηθεί σύντομα Διοίκηση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα επέλθει ο μαρασμός. Η αδιαφορία δεν ωφελεί κανέναν. 


Για τη συνέχεια, ο Πρόεδρος Σωκράτης Φετεινίδης θα συνεχίσει την προσπάθεια, για την εξεύρεση νέων παραγόντων, αλλά και για την ευαισθητοποίηση των παλιών (παραγόντων και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών), ώστε όλοι μαζί να στελεχώσουν μια ισχυρή Διοίκηση.
Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά μπορούν να βοηθήσουν έστω και ηθικά τον Σύλλογο να συνεχίσει την πορεία του και να εκπροσωπεί επάξια το χωριό στο πρωτάθλημα της Α1 της Ε.Π.Σ.Ημαθίας και γιατί όχι, να επαναλειτουργήσουν τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου, ώστε να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά του χωριού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, που τόσο πολύ θέλουν αλλά και τόσο απαραίτητο είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: