Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στις 4 - 5 και 6  Φεβρουαρίου  2011. Στην εκδρομή η οποία έγινε με λεωφορείο, συμμετείχαν εξήντα μέλη του Συλλόγου. Η αναχώρηση έγινε την Παρασκευή το πρωί 4 Φεβρουαρίου και μετά από ένα υπέροχο τριήμερο στη διάρκεια του οποίου οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο και τα αξιοθέατα του Μπάνσκο και αφού απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές και την νυχτερινή ζωή της ευρύτερης περιοχής, την Κυριακή το βράδυ 6 Φεβρουαρίου, Διοικητικό Συμβούλιο, γονείς και παιδιά, κουρασμένοι αλλά ενθουσιασμένοι, επέστρεψαν στα Τρίκαλα.
Μ' αυτή την εκδρομή, η οποία ήταν μια ''ανταμοιβή'' για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, έκλεισε ένας κύκλος δραστηριοτήτων του Συλλόγου για το έτος 2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί και συγχαίρει τα παιδιά του Συλλόγου για την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ελπίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή το 2011.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: