Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντισμός στα Τρίκαλα

Το εκκλησάκι όπως είναι σήμερα
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011, εργασίες εξωραϊσμού στο εκκλησάκι που βρίσκεται στη Νότια είσοδο του χωριού, μπροστά στον Μετεωρολογκό Σταθμό.
Το εκκλησάκι χρονολογείται από τη Δεκαετία του 60, αλλά τα τελευταία χρόνια εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου. 
Όσοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στις εργασίες εξωραϊσμου, να βρίσκονται την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ώρα 10.00 π.μ. στο εκκλησάκι. 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων οργάνωσε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, τέσσερεις εθελοντικές αιμοδοσίες (Απρίλιο, Ιούνιο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο), δύο ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος (Μάρτιο για την εθελοντική αιμοδοσία και Δεκέμβριο για τον καρκίνο του μαστού και της μήτρας) καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.   
Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το νεοσύστατο Σύλλογο και το Διοικητικό Συμβούλιο, που με όραμα και μεράκι προγραμματίζει αρκετές ανάλογες δράσεις, αλλά και δραστηριότητες εξωραϊστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για το 2011.
Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα προς τους απανταχού Τρικαλινούς για κατάθεση ιδεών και προτάσεων.
Ειναι βέβαιο ότι με τη συμβολή όλων και με τη δημιουργία ομάδας Εθελοντισμού, ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: