Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τρίκαλα και εθελοντισμός

Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας, με τη συμμετοχή εθελοντών, ξεκίνησε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 τις εργασίες εξωραϊσμού στο εκκλησάκι (και στον περιβάλλοντα χώρο), που βρίσκεται στη Νότια είσοδο του χωριού, μπροστά στον Μετεωρολογικό Σταθμό.

Από τις 10.00 π.μ. δέκα πέντε περίπου εθελοντές δούλευαν ασταμάτητα και στις 5.00 το απόγευμα, με τις εργασίες να έχουν προχωρήσει αρκετά, αποχώρησαν φανερά ικανοποιημένοι, ανανεώνοντας το Ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου.
 Το εκκλησάκι χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 60, αλλά τα τελευταία χρόνια εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου. Κτίστηκε από την οικογένεια του Γκανίδη Δ. Ιωάννη στη μνήμη του αδερφού του Στάϊκου Γκανίδη που σκοτώθηκε στις 4 - 10 - 1959 σε ηλικία 17 ετών.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στην ολοκλήρωση των εργασιών, να βρίσκονται την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ώρα 10.00 π.μ. στο εκκλησάκι.

Είναι βέβαιο ότι με τη συμβολή όλων και τη δημιουργία ομάδας Εθελοντισμού, που ο Σύλλογος Αιμοδοσίας προτίθεται να οργανώσει, μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε πολλά στο χωριό μας, προγραμματίζοντας, (εκτός από τις αιμοδοσίες και τις ομιλίες), δράσεις εξωραϊστικού - περιβαλλοντoλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

 ΡΑΝΤΕΒΟΥ την ερχόμενη Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια: