Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παιδικό Αποκριάτικο πάρτυ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Μια καταπληκτική Αποκριάτικη εκδήλωση όπου κυριάρχησαν το κέφι, το τραγούδι, ο χορός, τα αστεία και κυρίως το χαμόγελο των παιδιών, οργάνωσε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, στο CLUB STYLE στα Τρίκαλα.  
Η γιορτή ξεκίνησε στις 4.00 το απόγευμα, όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα παιδιά με τους γονείς τους. Λίγη ώρα αργότερα το CLUB είχε κατακλυστεί από παιδιά. Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι γονείς, με καφεδάκι και αναψυκτικά, περίμεναν με αγωνία να δουν πως θα εξελιχθεί το όμορφο αυτό πάρτυ.
Οι μόνοι που δεν είχαν αγωνία ήταν οι μικροί μας φίλοι οι οποίοι με την είσοδό τους στο κέντρο, «σκόρπισαν» αμέσως στην πίστα τραγουδώντας και χορεύοντας στους γρήγορους ρυθμούς της μοντέρνας μουσικής. Η πίστα του CLUB είχε μετατραπεί το απόγευμα της Παρασκευής, σε ένα ιδιότυπο προαύλιο σχολείου, εν ώρα διαλείμματος. Ενός διαλείμματος που κράτησε περίπου 4 ώρες. Παιδιά μασκαρεμένα καρνάβαλοι, να τρέχουν δεξιά και αριστερά, να χορεύουν, να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από την προσοχή των γονιών τους και πάλι να εμφανίζονται και να ξαναχορεύουν. Ο Νίνζα, η πριγκίπισσα, το παπάκι, η μάγισσα, ο πιγκουίνος, ο δράκος, ο εξωγήινος και άλλες μορφές, λιγότερο ή περισσότερο αστείες ή τρομακτικές, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό ενός όμορφου παραμυθιού.
Η εκδήλωση έδωσε περίσια χαρά σε γονείς αλλά και σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά, που είδαν το κέφι και δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο να συμμετέχουν.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις κυρίες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Mέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Αξίζει να αναφέρουμε τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος :  Τσουρβαλούδη Μαρία
Γραμματέας :  Τηλιοπούλου Ελένη
Ταμίας :  Κασούρη Αγγέλα
Μέλη :    Κούτσια Καλλιόπη
              Σιαμπίρη Δέσποινα
              Χαρίση Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια: