Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή με συναισθηματική φόρτιση

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα και μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Ιερέας του χωριού πάτερ Εφραίμ ο οποίος ευλόγησε την βασιλόπιτα και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Τσουμάνης και είπε τα εξής: 
<< Καλησπέρα σας…....
Kύριε Δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κύριε Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Τρικάλων, κύριοι τοπικοί Σύμβουλοι, αγαπητοί μας ποδοσφαιριστές και προπονητές (σημερινοί και παλαίμαχοι), αγαπητοί φίλοι του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Σας καλοσωρίζουμε στην σημερινή μας εκδήλωση και σας ευχαριστoύμε για την παρουσία σας στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, είμαστε μια παρέα νέων ανθρώπων που αναλάβαμε, με την ενθάρρυνση και την βοήθεια κάποιων παλιών παραγόντων (τους οποίους ευχαριστούμε), την διοίκηση της ομάδας.
Ένα τα πρώτα πράγματα που ζητήσαμε να μάθουμε ήταν η Ιστορία της ομάδας, η οποία για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι αποτυπωμένη στα γραφεία των αποδυτηρίων και αξίζει να τα επισκεφτείτε.
Μάθαμε επίσης ότι το 1995 η τότε Διοίκηση σε μια λαμπρή εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου, τίμησε αυτούς (προέδρους – παράγοντες – ποδοσφαιριστές και προπονητές) που με την προσφορά τους έγραψαν την μέχρι τότε ιστορία της ομάδας.
Ετσι κι εμείς στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας προγραμματίζουμε ανάλογες εκδηλώσεις προς τιμή και άλλων προσώπων που πρόσφεραν στον Σύλλογό μας
Σήμερα θελήσαμε να τιμήσουμε την ομάδα της περιόδου 1997-98, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ >>
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης Φώτης και αφού συνεχάρει την Διοίκηση για την προσπάθειά της, υποσχέθηκε ηθική και οικονομική συμπαράσταση.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρωταθλητών 1997-98.
Παρόντες ήταν οι: Μαυροδόγλου Νίκος - Κιρκιλιανίδης Γιάννης - Κούτσιας Νίκος - Καλλιάγρας Πελοπίδας - Στιλπνόπουλος Φώτης  - Ιτσιόπουλος Κώστας -Τέγος Θεόδωρος - Μεταλλείδης Γιώργος - Κανάκης Δημήτρης - Κουτσαντάς Γιάννης και ο προπονητής Παπαδημητρίου Βασίλης, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους από τους σημερινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Απουσίαζαν για διαφόρους λόγους (δικαιολογημένα ή όχι) οι: Σωτηράκης Σταμάτης- Κούτσιας Βάϊος - Χούχας Γιώργος - Προβατίδης Όθων - Κωστογλίδης Σταύρος - Μποζίνης Χρήστος - Βλιζνάκης Κώστας - Κουνόπουλος Βασίλης - Αυγουστής Στράτος.
Παρόντα στην εκδήλωση ήταν και τα περισσότερα μέλη της τότε Διοίκησης.
Στο σημείο αυτό κλήθηκε ο πρόεδρος εκείνης της χρονιάς κ. Σαλτουρίδης Νίκος, ο οποίος αφού συνεχάρει την σημερινή Διοίκηση για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία, αναφέρθηκε με λίγα λόγια σ' εκείνη την καταπληκτική ''παρέα'' και στις όμορφες στιγμές που έζησαν τότε. Τόνισε την μεγάλη προσφορά των άξιων συνεργατών του, οι οποίοι ήταν οι: Τσιλακούδης Γεώργιος - Παύλου Αθανάσιος - Καρδουλαμάς Γεώργιος - Κιρκιλιανίδης Χρήστος - Κυτούδης Μόσχος και....
έκλεισε την σύντομη ομιλία του, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, με την ειδική αναφορά του στον μεγάλο ''απόντα'', σπουδαίο παράγοντα, Γενικό  Αρχηγό εκείνης της χρονιάς και επιστήθιο φίλο του, Κυριάκο Κυτούδη.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα τσουρεκάκια στους ποδοσφαιριστές και ο τυχερός ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Βασιλείου.
Η εκδήλωση έκλεισε με ''μπουφέ''.

Το σήμερα


Το χθες
Η Σημερινή Διοίκηση, η τότε Διοίκηση, οι σημερινοί ποδοσφαιριστές και οι τότε ποδοσφαιριστές, συνέχισαν την βραδιά τους στο αναψυκτήριο του χωριού και αργά το βράδυ, όλοι ικανοποιημένοι, ενθουσιασμένοι  και συγκινημένοι, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για τον ''χορό'' του Συλλόγου που θα γίνει τον Μάρτιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: