Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Κοπή Βασιλόπιτας

Μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα , παρουσία του Δημάρχου κ. Δημητριάδη, του Αντιδημάρχου κ. Γκαβαρδίνα, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, παιδιών των χορευτικών τμημάτων και της μουσικής σχολής, γονέων και πολλών φίλων του Συλλόγου και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Ο Ιερέας του χωριού πάτερ Εφραίμ ευλόγησε τη βασιλόπιτα και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυτούδης Μόσχος, αφού καλοσώρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε πλήρη αναφορά στις πολλές δραστηριότητες-εκδηλώσεις του Συλλόγου της προηγούμενης χρονιάς. Μίλησε για τις εκδηλώσεις που ο Σύλλογος προγραμματίζει για το 2011, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο 3ο Φεστιβάλ Γκάϊντας, που θα γίνει τον Αύγουστο και η προετοιμασία για το οποίο ήδη έχει αρχίσει.
Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρει το Διοικητικό Συμβούλιο για τις όμορφες δραστηριότητες, υποσχέθηκε την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.
Μοιράστηκαν τα τσουρεκάκια στα παιδιά των τμημάτων του Συλλόγου και στους παρευρισκομένους και οι δύο τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δήμαρχος και ο Κωνσταντίνος Μαλογιάννης.
Μέσα στην αίθουσα είχε στηθεί ένας καταπληκτικός ''μπουφές'' τον οποίο απόλαυσαν οι καλεσμένοι (μεγάλοι και μικροί) και στη συνέχεια στήθηκε ένα μικρό ''γλέντι'' υπό τους ήχους του ακορντεόν των Μπάρμπα-Δήμου και του μικρού Γιαννακίδη Νίκου από το Μικρό Μοναστήρι.
Στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης βοήθησαν οι μητέρες των παιδιών (των τμημάτων του Συλλόγου), αλλά τα εύσημα ανήκουν  στις γυναίκες του Διοικητικού Συμβουλίου (Σοφία Μηνούδη - Χαρούλα Κουρατζίνου - Γεωργία Πετράκου - Μαρία Διούδη - Έλενα Βασιλοπούλου - Πάτρα Κυτούδη), οι οποίες με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι ετοίμασαν αυτή την όμορφη βραδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: