Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ   3
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ  2

Λ. Μαγγανάρης 
Παίζοντας με ψυχή, πάθος και πολύ καλή τακτική οι παίκτες των Τρικάλων πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο Γιαννακοχώρι με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την φορμαρισμένη ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, διεκδίκησαν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με την πίκρα της ήττας.  
Με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών παρατάχθηκε η ομάδα μας, αφού απουσίασαν ο Ι. Παπαμιχαήλ (τραυματίας), ο Χρ. Μηνούδης (τιμωρημένος) και ο Σ. Αθανασιάδης (άρρωστος - ήταν στον πάγκο). 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 35' τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και αποχώρησε ο εκπληκτικός μέχρι εκείνη τη στιγμή Λ. Μαγγανάρης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Σ. Φετεινίδη, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Νάουσας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και τις κακές καιρικές συνθήκες έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, από αυτά που διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Και όπως είπε ο ανταποκριτής που μετέδιδε το παιχνίδι για λογαριασμό του Ράδιο Αλεξάνδρεια, ήταν από τα καλύτερα του πρωταθλήματος και η αναφορά του στην ομάδα των Τρικάλων ήταν ιδιαίτερα κολακευτική. 

Τα γκολ
44'  Β. Παπαδόπουλος     0 - 1
46'  Βλαχοδήμος               1 - 1 
72'  Τουμαράς                   2 - 1 
82'  Θεοδοσιάδης              3 - 1 
85'  Σ. Αθανασιάδης          3 - 2

Τρίκαλα: 
Μ. Γιάντσης, Αρ. Κούκλας, Hλ. Αθανασιάδης (46' Σ. Αθανασιάδης), Λ. Μαγγανάρης (40' Β. Κασνακίδης), Β. Σερμπίνης, Αρ. Μηνούδης, Γ. Παντριάς, Χ. Σαλτουρίδης, Π. Κίτσας, Β. Παπαδόπουλος, Αγγ. Καραντουλαμάς

Τον Λάμπρο Μαγγανάρη επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο Νάουσας μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, αλλά και παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Νάουσας.

Εξαιρετική η φιλοξενία των γηπεδούχων και γι' αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο των Τρικάλων τους ευχαριστεί θερμά.

Τα άλλα αποτελέσματα 
Φίλιππος Μελίκης – ΑΕΠ Βέροιας 6-3
Θύελλα Στενημάχου – Απόλλων Αγ.Γεωργίου 1-1
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής 4-0
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 2-1
ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας 2-3
Ατρόμητος Διαβατού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-1
Ρεπό : Εθνικός Κλειδιού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Παναγιώτης είπε...

Βίντεο από το Αχιλλέας Νάουσας-Τρίκαλα 3-2

http://anthemia.blogspot.gr/2013/01/3-2.html