Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα παιδιά του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας μας, χτυπούν με αξιώσεις την πόρτα της μεγάλης ομάδας

Στη φωτογραφία (ένα χρόνο πριν), 9 από τα 12 παιδιά του 
παιδικού τμήματος προβάρουν τη φανέλα της μεγάλης ομάδας
Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' από την εντυπωσιακή πρόοδο των παιδιών του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας. Και δεν είναι οι νίκες που πετυχαίνουν στους αγώνες και μάλιστα με μεγάλα σκορ (αυτό άλλωστε καθόλου δεν ενδιαφέρει την Ακαδημία μας, όπως και δεν πρέπει να ενδιαφέρει καμια Ακαδημία), αλλά το γεγονός ότι κάθε μέρα διαπιστώνουμε με χαρά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μας. Μια εξέλιξη μακροχρόνια (τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν πριν κάποια χρόνια), που φαίνεται στον χαρακτήρα τους, στην ατομική τους αγωνιστική βελτίωση, στο όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν και στην αγάπη τους για τον αθλητισμό.
Και όλα αυτά με υπομονή και μέσα από τις προπονήσεις (από τις οποίες αυτά τα παιδιά δεν λείπουν σχεδόν ποτέ), και τους λίγους αγώνες, όπου τα παιδιά ενθαρρύνονται να σκέφτονται και να δημιουργούν, να σέβονται τον εαυτό τους, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Δύσκολος οπωσδήποτε δρόμος, αλλά είναι ο δρόμος της ποδοσφαιρικής αρετής που οδηγεί στην παραγωγή παικτών, με εξαιρετικό ήθος και σωστή νοοτροπία.
Έτσι, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας μας (Απόστολος Γεωργάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Χρήστος Μηνούδης, Χρήστος Σωτηράκης , Κώστας Προβατίδης, Μιχάλης Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Φετεινίδης,  Σόλων Ταρπατζής, Θοδωρής Μπιλτίρογλου, Ραφαήλ-Σόλων Σωτηράκης, Σωτήρης Χούχας, Κωνσταντίνος Μαλογιάννης), θα χτυπήσουν το καλοκαίρι με αξιώσεις την πόρτα της μεγάλης ομάδας, προς μεγάλη ικανοποίηση όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: