Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μέλι Τρικάλων Ημαθίας

Ιστορικό
Το 1974 ο Αντώνιος Πετρακος μαζί με τη σύζυγό του Γιαννούλα Πετρακου ξεκίνησαν δειλά- δειλά ως ερασιτέχνες έχοντας γύρω στις επτά κυψέλες στο προαύλιο χώρο του σπιτιού τους στα Τρίκαλα Ημαθίας. Έβγαζαν μέλι ίσα-ίσα για τις ανάγκες της οικογένειάς τους, και για μερικούς φίλους και συγγενείς. Έπειτα από λίγα χρόνια αποφάσισαν, από ερασιτέχνες να γίνουν επαγγελματίες παραγωγοί μελιού για να μοιραστούν την υπέροχη γεύση και θρεπτική αξία του μελιού. Έτσι το 1982 οι επτά κυψέλες έγιναν 170 και μεταφέρθηκαν από το σπίτι τους σε γειτονικές περιοχές του Νομού Ημαθίας αλλά και στους γύρω Νομούς Πιερίας, Πέλλας και Χαλκιδικής .
Η άριστη ποιότητα των προϊόντων τους, τους έκανε να αποκτούν συνέχεια νέους πελάτες με σταθερή αξία τους παλιούς. Όλους τους γλύκαιναν και τους χάριζαν απλόχερα τα ευεργετικά οφέλη του μελιού και των υπολοίπων αγνών προϊόντων.
Το 2000 ο Υιός Αναστάσιος Πετράκος αναλαμβάνει την επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια μελισσοκομίας και έχει πάρει τις γνώσεις για το επάγγελμα, οι οποίες μαζί με την τέχνη και το μεράκι των γονιών του μας παρέχει τη δυνατότητα να γευτούμε τα αγνά και υγιεινά προϊόντα της μέλισσας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή και για παραγγελίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6977758052
Μελισσοκομικά προϊόντα:

  • Μέλι (Ανθέων, Θυμαρίσιο, Ελάτης, Σουσουρας)
  • Βασιλικός πολτός
  • Γύρη
  • Κερί
  • Κερήθρες 

    imathia-com.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: