Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η ομάδα αξίζει την στήριξη των φίλων της...

''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Tρικάλων 0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1
Σε ένα εκ των προτέρων πολύ δύσκολο ματς, ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' των πολλών απουσιών, υπέστη ήττα στο γήπεδό του από την εξαιρετική ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Οι αγωνισθέντες παίκτες μας έκαναν πραγματικά … κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, αφού εκτός των πολλών απουσιών και της ατυχίας (χάθηκαν πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ), είχαν να αντιμετωπίσουν και μια διαιτησία που (αν και δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στους διαιτητές)... 
ακόμη απορούμε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι...
Παρ' όλα αυτά όμως, για εμάς που γνωρίζουμε τι θέλουμε από αυτή την ομάδα, τα οφέλη και από τον σημερινό αγώνα ήταν πολλαπλά και συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι, αφού φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα στελεχώνεται από προπονητή και αθλητές που εκτός από ικανότητες, διαθέτουν φιλότιμο, ήθος και ψυχή.
Για την ιστορία, εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα ήταν οι: Γ. Ντάμτσιος, Σ. Αθανασιάδης, Γ. Παντριάς, Χρ. Μηνούδης, Β. Ακρίβος και Ούλι Ντόι, ενώ αγωνίστηκαν αναγκαστικά οι προερχόμενοι από τραυματισμούς και μη αποθεραπευθέντες πλήρως Ηρ. Ελευθεριάδης και Κ. Καρβούνης.
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
N. Μουσκεφτάρας, Π. Δρομπουλιανούδης (60' Ηρ. Ελευθεριάδης), Ηλ. Αθανασιάδης, Άρ. Μηνούδης, Κ. Καρβούνης, Μπ. Σαλτουρίδης, Κ. Χαλβατζής, Β. Σερμπίνης, Β. Παπαδόπουλος, Β. Βελικούδης, Δ. Σούρλας.

Λίγοι - δυστυχώς - για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο (κόπηκαν λιγότερα από 30 εισιτήρια). Και 8 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και με την ομάδα να βρίσκεται στην 3η θέση, απομένει να δούμε τη στήριξη και την αφοσίωση των φίλων της ομάδας, σ' αυτή την περίοδο...
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους λιγοστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και συγχαίρει τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Φωτογραφίες και βίντεο στο alexandreia-gidas.gr ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: