Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Καθήλωσαν το κοινό και ''μάγεψαν'' στα Τρίκαλα οι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ''

Μια εκπληκτική μουσική παράσταση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στον χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Τρικάλων, όπου ο Σύλλογος Αιμοδοσίας φιλοξένησε την βραβευμένη χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ''.
Μπροστά σε ένα κοινό από όλες τις ηλικίες, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Θεοδωρίδου και συνοδεία πιάνου (Κώστας Παντελίδης), οι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' παρέσυραν τους θεατές σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, χαρίζοντας σε όλους μια μαγευτική βραδιά. Ερμήνευσαν τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια και με την ξεχωριστή και άρτια ερμηνεία τους, εισέπραξαν τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα όλων. 
Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του κοινού (πολλοί από τους οποίους παρακολούθησαν για πρώτη φορά τέτοιου είδους ζωντανή μουσική παράσταση), που ζητούσαν από τους διοργανωτές να οργανώνουν πιο συχνά στο χωριό παρόμοιες εκδηλώσεις.
Στο τέλος της παράστασης ο υπεύθυνος της χορωδίας κ. Σαββόπουλος, απηύθυνε κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, να ενταχθούν στις χορωδίες του δήμου Αλεξάνδρειας και αφού προσφέρθηκαν ανθοδέσμες στην χορωδία, η υπέροχη βραδιά έκλεισε με ''μπουφέ'' που είχε στηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων.
Το Ραντεβού ανανεώθηκε για το φθινόπωρο, όταν θα φιλοξενηθούν στα Τρίκαλα, εκτός από τις ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και η παιδική χορωδία του δήμου, η καταπληκτική ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ''.
Αξίζουν συγχαρητήρια στις κυρίες του Δ.Σ. που επιμελήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια το οργανωτικό κομμάτι αυτής της παράστασης και στις φίλες του Συλλόγου που προσφέρουν με χαρά και ενθουσιασμό τη βοήθειά τους όποτε τους ζητηθεί.
Φωτογραφίες από την παράσταση









Δεν υπάρχουν σχόλια: