Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

''Μαγική'' γιορτή λήξης της σχολικής περιόδου 2011-12 από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

Με μια εκπληκτική δίωρη παράσταση από τα παιδιά όλων των τάξεων, που καθήλωσε και άφησε έκπληκτους όσους  κατέκλυσαν τον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το πρωί  της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2011, έκλεισε η σχολική χρονιά 2011-12.
Συνηθίζουμε να λέμε, πόσο τυχεροί είναι κάποιοι που παρακολουθούν μια ωραία παράσταση. Σήμερα θα πούμε πόσο άτυχοι ήταν όσοι δεν παρακολούθησαν αυτή την εκπληκτική εκδήλωση.
Χαιρετισμός από την διευθύντρια, χαρούμενα πρόσωπα γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών-τριών, λαμπερά χαμόγελα, αναδρομή στα χρόνια του Δημοτικού από τα παιδιά της έκτης, ποιήματα, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια, χορευτικά, μουσικά δρώμενα, σκετς, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, συγκινησιακές στιγμές και παιχνίδια.  Όλα αυτά συνέθεσαν ένα υπέροχο θέαμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, που εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν αυτή την καταπληκτική γιορτή. 
Και επειδή τα λόγια ίσως να μη μπορούν να αποδώσουν αυτό που σήμερα το πρωί απολαύσαμε, δείτε το μέσα από φωτογραφίες και μερικά πολύ ερασιτεχνικά βίντεο.























Και πάλι συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι 
σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια: