Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει

Σε λίγο φεύγει το 2014, αφήνοντας μια ''γλυκιά γεύση'' σε όσους αποτελούν τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων Ημαθίας.
Δεν θα αναφερθούμε στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, για τα οποία είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και για τα οποία ενημερώνουμε - πολύ τακτικά - τους φίλους μας από τη σελίδα μας στο facebook και από το blog μας.
Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας για το 2014, μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με όλο τον κόσμο του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη που πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στη διοίκηση και γενικά σε ολόκληρο το οικοδόμημα της ομάδας, μέσα στη χρονιά που φεύγει. 
Ήταν μια χρονιά που όλοι μαζί πετύχαμε αρκετά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όπως πάντα. Αυτή η προσπάθεια "μεγάλωσε" ακόμη περισσότερο την ομάδα που όλοι αγαπάμε, αλλά μας έκανε και σοφότερους. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Και υπάρχουν πολλές ενέργειες που είτε έγιναν, είτε γίνονται, είτε θα γίνουν στο μέλλον, για να καταστήσουν τον Σύλλογό μας ακόμα πιο δυνατό. Ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό με την στήριξή του, αλλά και με την σωστή συμπεριφορά του. 
Είναι στόχος όλων μας, ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' να είναι ένα υγιές σύνολο στην ολότητά του. 
Καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη, πρόοδο και ευημερία
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: