Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων διοργανώνει εκδρομή στο Μύλο των Ξωτικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην ημερήσια εκδρομή που θα διοργανώσει ο Σύλλογός μας, την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014, στον Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. 
 Η αναχώρηση θα γίνει από τον χώρο του σχολείου στις 7:45 το πρωί προκειμένου να έχουμε φτάσει στον προορισμό μας στις 10:30 (έχει ήδη υπάρξει προ-συνεννόηση με τον χώρο για την ώρα άφιξής μας, ώστε να έχουμε σειρά προτεραιότητας).
 Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής μας, θα κατευθυνθούμε στην πόλη των Τρικάλων (αρχαία Τρίκκη) όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φαγητό (υπάρχει συνεννόηση με εστιατόριο, το οποίο θα είναι έτοιμο να μας σερβίρει άμεσα για όποιον θέλει), καφέ ή βόλτα. Το κόστος μετακίνησης υπολογίζεται σε €10/άτομο. Προκειμένου να προγραμματιστεί έγκαιρα και σωστά η εκδρομή μας και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας και καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέχρι την Τρίτη 23-12-2014 στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Βασιλοπούλου Έλενα. 
  Στην εκδρομή, πέρα από τα μέλη του Συλλόγου, μπορούν να συμμετέχουν φίλοι και συγγενείς. Σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας συμμετοχής, δε μπορεί να υπάρξει επιστροφή του χρηματικού ποσού που καταβλήθηκε, αλλά μπορεί να πάρει μέρος κάποιο άλλο άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Βασιλοπούλου Έλενα στο 6973829707.

Δεν υπάρχουν σχόλια: