Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Στις καρδιές μας... πρωταθλητές

Έπεσε σήμερα η αυλαία του 1ου γύρου ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος, με την ομάδα μας στην 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την εξαιρετική και φιλόδοξη ομάδα της Ειρηνούπολης και ισόβαθμη με την μεγάλη Νάουσα, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, ενώ ακολουθούν αρκετές αξιόλογες ομάδες. 
11 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα, 36 βαθμοί, 42 γκολ υπέρ, 20 γκολ κατά. Οι αριθμοί βέβαια δεν λένε πάντα την αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας όμως είπαν όλη την αλήθεια. Μια σταθερά εξαιρετική πορεία, που φυσικά μόνο τυχαία δεν έγινε.
  • Εξαιρετικός προπονητής, με γνώσεις, ικανότητες και πολύ εργατικότητα
  • σπουδαίοι - ερασιτέχνες - ποδοσφαιριστές με ικανότητες, φιλότιμο και αφοσίωση στην ομάδα,
  • φίλαθλοι που στηρίζουν  την ομάδα με κάθε τρόπο και όπως μπορεί ο καθένας
  • και βέβαια μια Διοίκηση (με 10 νεαρούς παράγοντες) που εξασφαλίζει την άρτια και υγιή λειτουργία, παρέχοντας στους πρωταγωνιστές (προπονητή και παίκτες) ό,τι χρειάζονται και περιβάλλοντας τους με απόλυτη εμπιστοσύνη και αγάπη.
Δεν μένει παρά να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά για τις χαρές που μας προσέφεραν και να τα στηρίξουμε στη συνέχεια, προσδοκώντας νέες επιτυχίες, για να κάνουμε τον ''ΜΕΓΑ'' ακόμη πιο δυνατό.
Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που μας υποστηρίζουν θερμά και μας τιμούν με το χειροκρότημά τους. Η καλύτερη ανταμοιβή μας.
Και λίγα λόγια σε πιο προσωπικό τόνο
Δεν μπορώ να ξέρω τι κατάληξη θα έχει η προσπάθεια αυτή και που θα οδηγήσει αυτό το ταξίδι της ομάδας του χωριού μας, της ομάδας της καρδιάς μας.
Όμως, ειλικρινά, δεν με (πολυ)νοιάζει. Δεν με (πολυ)νοιάζει αν θα βγει , αν θα παραμείνει ή αν θα βγει. Ακόμα και να βγει δεν με (πολυ)νοιάζει. Και δεν με (πολυ)νοιάζει γιατί μέχρι τώρα είδα όλα όσα ήθελα να δω από τον ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ'' που ονειρεύομαι.
Και αν φτάσουμε στο ψηλότερο σκαλί, όμορφο θα είναι! Και αν όχι…του χρόνου! Με τους ίδιους πρωταγωνιστές, συν τους νεαρούς που έρχονται από την Ακαδημία μας.
Και μόνο το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα-μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει, είναι ιδιαίτερα συγκινητικό... 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σαφώς και δεν είναι τίποτα τυχαίο! Για να φτάσεις σε ένα τέτοιο υψηλό επίπεδο πρέπει να γίνουν όλα με σωστό τρόπο ξεκινώντας από την αφετηρία. Η αφετηρία για μένα έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι άρχησε πριν από χρόνια, όταν οι ακαδυμίες πάλι μέσα από σωστή δουλειά έβγαλαν ταλέντα. Συγχαρητήρια στην Διοίκηση και το επιτελείο της που έχουν τοποθετήση τον αθλητισμό στην πρωτη θέση της καθυμερινότητά τους και δίνουν στον οργανισμό απόλυτη υγεία και μέσω αυτής σταδιακή εξέληξη. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως αυτό δεν είναι τυχαίο. Θέλει πολύ προσπάθεια πίστη αφοσίωση και χρήματα. Οι ευχές μου είναι να είστε δυνατοί με ανεξάντλητη θέληση για την κορυφή!