Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

'Ηταν μια ''μαγική'' βραδιά...με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας όλων των Φορέων και Συλλόγων

Ένα χωριό - μια παρέα
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ''άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου'', που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Τρικάλων στην κεντρική πλατεία του χωριού, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους και με τη στήριξη και βοήθεια των συγχωριανών μας Δημοτικών Συμβούλων.
Από τις 4.30 τα παιδιά άρχισαν να στολίζουν το δένδρο με στολίδια που ετοίμασαν ειδικά για την περίσταση. Τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στις 6.00, μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα άναψε το δένδρο.
Στον χώρο της εκδήλωσης, η Τοπική κοινότητα προσέφερε κρασί και λουκάνικα, ενώ ο κάθε Σύλλογος προσέφερε από το δικό του περίπτερο αναψυκτικά, γλυκά, πίτες και διάφορα άλλα εδέσματα.
Ήταν μια εκπληκτική βραδιά που απόλαυσαν όλοι, μικροί και μεγάλοι και συγχρόνως ανέδειξε το μεγαλείο του εθελοντισμού, της δημιουργικότητας και της συμμετοχής! Της συλλογικότητας και της καλαισθησίας!
Η ανεπανάληπτη επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης, για την οργάνωση της οποίας χρειάστηκε πολύ δουλειά από τους συμμετέχοντες φορείς-συλλόγους και από αρκετούς εθελοντές, είναι και ένα ηχηρό μήνυμα ότι:
Tοπική κοινότητα, Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και η Ακαδημία του, Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'', Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου, Παλαιστικός Σύλλογος ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' και όλοι οι φορείς του χωριού, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση του τόπου μας.





παρακάτω, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση



20141214EKDIL82

20141214EKDIL61


































Δεν υπάρχουν σχόλια: