Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κάλεσμα για εθελοντική δράση προς αποκατάσταση ζημιών και εξωραϊσμό στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος στα Τρίκαλα

Σαν συνέχεια των πολλών εθελοντικών δράσεων που παρατηρούνται στα Τρίκαλα, γεγονός που δείχνει την ευαισθησία και την αγάπη των Τρικαλινών για το χωριό τους, με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα από τον συγχωριανό μας κ. Σταύρο Σιδηρόπουλο ότι επιθυμεί να αναλάβει πρωτοβουλία για αποκατάσταση ζημιών και εξωραϊσμό στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος.
   Nα σημειωθεί ότι το εξωκκλήσι κάηκε τον Ιούνιο του 2009 και αφού αποκαταστάθηκε ένα μέρος των ζημιών από τις εισφορές των ενοριτών και πιστών, από τότε το μπροστινό κυρίως μέρος παραμένει σε κακή κατάσταση αλλά και στο εσωτερικό του Ναού λείπουν στασίδια και πολυέλαιοι, γεγονός που κάνει πολύ άσχημη εντύπωση στους επισκέπτες. 
   Ας μη ξεχνάμε ότι σε δύο περίπου μήνες, με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Τριάδος, στον χώρο αυτό θα γίνει (όπως κάθε χρόνο) το πανηγύρι, με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και πλήθος κόσμου από τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή.

   Μπορείτε να συμμετέχετε σ' αυτή την προσπάθεια προσφέροντας εργασία, οικοδομικά ή άλλα υλικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιθυμείτε.
Όσοι θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά σ' αυτή την προσπάθεια, να απευθύνονται για πληροφορίες στον κ. Σταύρο Σιδηρόπουλο.   
  
Φυσικά οι ανάγκες στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και στον περιβάλλοντα χώρο, δε σταματούν στην αποκατάσταση των ζημιών, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν και για τα οποία θα ακολουθήσουν ανάλογες εθελοντικές δράσεις.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά
με την εθελοντική μας προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: