Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ  -  ΠΡΟΤΑΣΗ
                                               
 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Τρικάλων Ημαθίας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων Τρικάλων, Πλατάνου, Κλειδίου και Πρασινάδας, των μαθητών του Γυμνασίου Τρικάλων και των Δημοτικών Σχολείων Τρικάλων, Πλατάνου και Κλειδίου, των γονέων των παραπάνω μαθητών, των φορέων και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και αξιολογώντας τις εξελίξεις, όπως αυτές δημιουργήθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου για συνένωση του Γυμνασίου Τρικάλων με το Γυμνάσιο Κορυφής, αισθάνεται την ανάγκη να Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Θ Ε Ι   και να Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι  αποφασισμένος να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την άρση της παραπάνω απόφασης και τη συνέχιση του Γυμνασίου Τρικάλων.
  Έχοντας την πεποίθηση ότι το μαθητικό δυναμικό των Τοπικών Κοινοτήτων Πλατάνου, Κλειδίου και Πρασινάδας, ανήκει δικαιωματικά στο Γυμνάσιο Τρικάλων και γνωρίζοντας πολύ καλά τόσο τις δυνατότητες και τις προοπτικές που μπορεί να προσφέρει το σχολείο μας, όσο και το εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο που παράγεται σ΄αυτό, θεωρούμε την απόφαση του Υπουργείου ελλιπώς εμπεριστατωμένη  και άδικη.
  Θεωρούμε επίσης ότι είναι προϊόν μιας αυθαίρετης και χωρίς διάλογο πρότασης που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εξαγγελίες του Υπουργείου.
  Μελετώντας προσεκτικά τον εκπαιδευτικό  χάρτη του πρώην Δήμου Πλατέος,

Π ρ ο τ ε ί ν ο υ μ ε :

.    Γυμνάσιο   στα  Τρίκαλα

.    Γυμνάσιο  στην Κορυφή

.    Λύκειο  στο  Πλατύ

  Προσφέροντας μια υγιή και βιώσιμη λύση για τα επόμενα χρόνια.

  Καλούμε την ηγεσία του Δήμου,  έστω και με καθυστέρηση,  να προβεί στις δέουσες ενέργειες για την επίλυση του ακανθώδους αυτού ζητήματος που αναστάτωσε τη μικρή μας κοινωνία, παραμερίζοντας μικροπολιτικές  σκοπιμότητες.

Για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ  ΔΗΜΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ 4 ΧΩΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...