Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Εξαιρετική εμφάνιση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στον χώρο τεχνών της Βέροιας

Από τον pliroforiodotis.gr
Όσες φορές κι αν ακούσεις την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μαγεύει, σε ξεσηκώνει και σε γυρίζει πίσω στο χρόνο. Δεν είναι μόνο η εξαιρετική φωνή της. Είναι και ο τρόπος που στέκεται πάνω στην σκηνή, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον θεατή – ακροατή κάνοντας τον να νιώσει στιγμές μοναδικές και να συμμετάσχει ενεργά στην συναυλία.
Τέτοιες μοναδικές στιγμές ένιωσε και το κοινό της Βέροιας, για 2,5 ώρες, την Κυριακή το βράδυ στον Χώρο Τεχνών, στην πρώτη από τις δυο συναυλίες που δίνει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Στην Κυριακάτικη συναυλία η κεντρική σάλα αλλά και ο εξώστης γέμισαν. «Πολύ ωραίο το θέατρο σας, χαίρομαι που υπάρχει και είστε τυχεροί που το έχετε. Κι εμείς είμαστε τυχεροί που τραγουδάμε σε έναν τέτοιο χώρο» είπε η
Ελευθερία Αρβανιτάκη και ξεκίνησε με καινούργια της τραγούδια, συνέχισε με παλιά της αγαπημένα, έκανε ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια του Τσιτσάνη και έκλεισε με δικά της παλιά τραγούδια.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδησε με το κοινό και χειροκροτήθηκε θερμά. Όταν αποχώρησε από την σκηνή, ο κόσμος δεν έφυγε και με παρατεταμένο χειροκρότημα ανάγκασε την τραγουδίστρια και την ορχήστρα της να επιστρέψουν και να κλείσουν την πολύ όμορφη βραδιά με 2-3 τραγούδια ακόμη.
Με την Αρβανιτάκη επί σκηνής ήταν οι Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μαντολίνο, μπουζούκι, λαούτο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο και κλασσική κιθάρα), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο). Εξαιρετικές οι σόλο ερμηνείες των Μέρμηγκα (λαούτο) και Τσάκα (σαξόφωνο).
Η συναυλία θα επαναληφθεί την Δευτέρα (22/12) στις 9μμ στον ίδιο χώρο, στον Χώρο Τεχνών της Βέροιας. Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν εκεί γιατί η παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Είναι αυτό που όταν το ζεις νομίζεις πως σου συμβαίνει μόνο για μια φορά, για τότε που το ζεις. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως θέλεις να το ξαναζήσεις.

pliroforiodotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: