Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Τρίκαλα...

Λίγες μόνο ώρες έμειναν πριν την σέντρα και το μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο Τρικάλων, μεταξύ της ομάδας μας (2η στη βαθμολογία) και της Ειρηνούπολης (1η στη βαθμολογία) και όλη η ποδοσφαιρική Ημαθία ζει πλέον στους ρυθμούς αυτού του αγώνα! 
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν το Σάββατο οδηγούν στο γήπεδο Τρικάλων, το οποίο - όπως όλα δείχνουν - αναμένεται να ζήσει στιγμές βγαλμένες από τα παλιά!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έχει φέρει κλίμα ευφορίας στις τάξεις των φιλάθλων μας, οι οποίοι αγκαλιάζουν και στηρίζουν ολοένα και περισσότερο την όμορφη προσπάθεια Διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών και όπου και αν παίζουμε, κερδίζουν με την παρουσία τους τη ''μάχη'' της κερκίδας, δίνοντας μεγάλη ώθηση στους παίκτες μας.
Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι και για τη συνέχεια θέλουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους κοντά μας, αλλά και - όπως έχουμε πει και παλαιότερα - ιδιαίτερη θα είναι η χαρά μας αν οι παλιοί Παράγοντες στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο.
Το ''ταξίδι'' είναι μακρύ, είναι σε εξέλιξη, είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από όσα προγραμματίσαμε πριν 2,5 χρόνια. Δεν πετάμε στα σύννεφα, παραμένουμε προσγειωμένοι και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε κάθε αγώνας να είναι μια γιορτή για το χωριό μας, έστω και μέσα από τις μικρές χαρές που προσφέρει το ποδόσφαιρο.
Έτσι κι αλλιώς, στην ομάδα έχουν μπει (αγωνιστικά-οργανωτικά και λειτουργικά) γερές βάσεις και το μέλλον της φαίνεται λαμπρό.
Και πάλι ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και συνεχίζουμε όλοι μαζί (Διοίκηση-προπονητής-ποδοσφαιριστές-φίλαθλοι), γιατί μόνο έτσι και με συλλογική προσπάθεια, η όμορφη αθλητική μας οικογένεια θα γίνει ομορφότερη και ισχυρότερη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: