Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννενα ο Σωκράτης Διούδης

Σωκράτης Διούδης: «Έτοιμοι για τη νίκη»
Στην πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα σε επίσημο αγώνα, ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ, Σωκράτης Διούδης, φιλοξενήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Σέντρα στην Ενημέρωση» μιλώντας για τα συναισθήματά του στην έναρξη του πρωταθλήματος και την μάχη με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο 18χρονος πορτιέρο μίλησε για την πρώτη του αποστολή σε επίσημο παιχνίδι με την μεγάλη ομάδα, τονίζοντας αρχικά:
 «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μια τέτοια αναμέτρηση και νιώθω πολύ χαρούμενος. Μην ξεχνάμε όμως ότι για να είμαι στην αποστολή συνέβη ένα πολύ άσχημο γεγονός. Χτύπησε ο Μάρκος. Σύντομα όμως θα είναι καλά και θα είναι κοντά μας».

Ερωτηθείς για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, απάντησε:
 «Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο αρκετές φορές και πριν λίγο διάστημα σε φιλική αναμέτρηση. Έχουμε δουλέψει σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας και το τελευταίο διάστημα επικεντρωθήκαμε στην τακτική. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τη νίκη» για να συμπληρώσει λέγοντας:
 «Είναι πρεμιέρα, υπάρχει άγχος και για τα δυο ομάδες αλλά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο Σωκράτης Διούδης σχολίασε την στήριξη που παρέχουν οι οπαδοί στην ομάδα, σημειώνοντας:
 «Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα και αισθάνομαι υπέροχα. Περίμενα πως και πως για να νιώσω την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας.
 Φέτος είμαστε πολύ δεμένοι και υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Οι μεγαλύτεροι μας αγκάλιασαν και είναι όλα καλά μεταξύ μας.
 Ο ΑΡΗΣ έχει υψηλούς στόχους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Διαθέτουμε καλή ομάδα, δυνατό σύνολο. Προσωπικά θέλω να εμέ υγιής και από κει και πέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΑΡΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: