Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Αλεξάνδρεια, 02 Αυγούστου 2011
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 14:30
Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συγκαλεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα 14:30 ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννης Γκιουρτζής. Στην πρόσκληση της συνεδρίασης έχουν εγγραφεί για συζήτηση τα παρακάτω θέματα:

1. Ορισμός ορκωτού ελεγκτή και του αναπληρωτή του για τον έλεγχο των χρήσεων 2005 και 2006 του πρώην Δήμου Μελίκης.

2. Λήψη απόφασης για την αδυναμία εκτέλεσης των υπηρεσιών μεταφόρτωσης, μεταφοράς και απόρριψης απορριμμάτων με ίδια μέσα του Δήμου Αλεξάνδρειας σε ΧΥΤΑ όμορου Δήμου και την έγκριση σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών για το σκοπό αυτό.

3. Έγκριση «Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης Ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας», σύμφωνα με την αριθ. 9/08-07-2011 απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας.

4. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011

5. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο(2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.

6. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Μορφωτικού Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «ΑΕΚ Καμποχωρίου» για παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ 92 ΠΑΙΔΙΑ
Μέσω κατασκηνωτικού προγράμματος του Δήμου Αλεξάνδρειας

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, ο δήμος Αλεξάνδρειας υλοποιεί και φέτος κατασκηνωτικό πρόγραμμα διακοπών, για παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών και ΑΜΕΑ.

Ήδη, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, 77 παιδιά οικονομικά αδυνάτων δημοτών αναχώρησαν από την Αλεξάνδρεια για την κατασκήνωση "Happy Days", στο Βατοπέδι Σιθωνίας Χαλκιδικής, όπου θα περάσουν ξένοιαστες διακοπές μέχρι τις 12 Αυγούστου. Στην ίδια κατασκήνωση, από τις 23 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, θα φιλοξενηθούν επίσης 15 παιδιά ΑΜΕΑ του δήμου Αλεξάνδρειας. Τις δαπάνες μεταφοράς και δωρεάν διαμονής των παιδιών στην κατασκήνωση, που ανέρχεται σε 20.000 ευρώ, καλύπτει ο δήμος Αλεξάνδρειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: