Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Όλοι πιστεύουμε ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη Ανθρωπισμού, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Γι' αυτό ευχαριστούμε θερμά:
1. Όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έλαβαν μέρος στην 5η εθελοντική Αιμοδοσία. 
2. 'Oλους αυτούς που προσήλθαν για αιμοδοσία, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν .
3. Tο προσωπικό της Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας για την άριστη συνεργασία.

Επίσης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη των δραστηριοτήτων του, ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους αυτούς που συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις του.
Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας οργάνωσε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, πέντε εθελοντικές αιμοδοσίες (Απρίλιο- Ιούνιο- Δεκέμβριο 2010 και Ιανουάριο- Απρίλιο 2011), δύο ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος (Μάρτιο 2010 για την εθελοντική αιμοδοσία και Δεκέμβριο για τον καρκίνο του μαστού και της μήτρας) καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Eπίσης προχώρησε στον εξωραϊσμό στο εκκλησάκι μπροστά στο μετεωρολογικό σταθμό, καθώς και στην διοργάνωση δενδροφύτευσης σε διάφορα σημεία του χωριού.  
Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το νεοσύστατο Σύλλογο και το Διοικητικό Συμβούλιο, που με πάθος, όραμα και μεράκι προγραμματίζει αρκετές ανάλογες δράσεις. 
Στόχος μας είναι η οργάνωση περισσότερων αιμοδοσιών, η οργάνωση περισσότερων ομιλιών ιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης και η ανάληψη περισσότερων δράσεων εξωραϊστικού, περιβαλλοντολογικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας. Ελπίζοντας στη στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για τη συνέχεια. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους για κατάθεση ιδεών και προτάσεων. 
Με τιμή 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

LE-BET είπε...

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ !!!
ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!