Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Παλαίμαχοι Τρικάλων - Αλεξάνδρειας: Θυμήθηκαν... συγκινήθηκαν... και έπαιξαν ποδόσφαιρο

Οι διαιτητές και οι ομάδες όπως ξεκίνησαν τον αγώνα
Μνήμες προηγούμενων δεκαετιών ξύπνησαν σήμερα στο γήπεδο των Τρικάλων. 
Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων υποδέχθηκαν τους Παλαίμαχους της Αλεξάνδρειας, σε μια αναμέτρηση όπου οι αγκαλιές, τα αστεία, τα περιττά κιλά, αλλά και πολλή συγκίνηση, ήταν τα βασικά στοιχεία. Θυμήθηκαν, συγκινήθηκαν, έπαιξαν και επιβεβαίωσαν ότι δεν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με χαμόγελα και αναμνήσεις που έρχονται από τις δεκαετίας του 70, του 80 και του 90. Αντίκρυσαν φίλους από τις μέρες που μεσουρανούσαν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κάποιοι μάλιστα είχαν να συναντηθούν περίπου τριάντα χρόνια.
Ο παλαίμαχος Ν. Γεωργιάδης
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ μεγάλη ανταπόκριση των Παλαίμαχων των Τρικάλων στο κάλεσμα αυτό, καθώς επίσης και η συμβολή των νεαρών παραγόντων του Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Σ. Φετεινίδη-Κ. Κασνακίδη-Ν. Τσουμάνη, οι οποίοι από το πρωί της Παρασκευής, δουλεύοντας με μεράκι, προετοίμασαν στην εντέλεια όλα όσα ήταν απαραίτητα για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα. 
Για την ιστορία, οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας, εκμεταλλευόμενοι την ευγενική φιλοξενία των Παλαίμαχων των Τρικάλων, αναδείχθηκαν νικητές με 4 - 2. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: Β. Παπαδόπουλος, Ν. Κούτσιας και Α. Πουαρίδης (2), ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Γ. Καλτσουνάς και Αθ. Μάνος. Τα Τρίκαλα έχασαν πέναλτυ με το Φ. Στιλπνόπουλο, ενώ είχαν και τρία δοκάρια με τους Γ. Καλτσουνά, Π. Καλλιάγρα και Θ. Περηφανόπουλο.










Παλαίμαχοι Τρικάλων
Όρθιοι: Γ. Καλτσουνάς - Κ. Κασνακίδης - Απ. Χούχας - Μ. Κυτούδης - Π. Καλλιάγρας - Θ. 
Περηφανόπουλος - Φ. Στιλπνόπουλος - Σ. Τσακιρίδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Γ. Χούχας - Β. Μαυρούδης - Αθ. Μάνος - Ι. Τσικουρκιτούδης - Ν. Παύλου
Καθιστοί: Δ. Ιτούδης - Β. Κουίδης - Κ. Ιτσιόπουλος - Χρ. Κιρκιλιανίδης - Γ. Μεταλλείδης - Στ. Κρίτογλου - Κ. Κασνακίδης - Στ. Σιμψερής - Δ. Παπαδόπουλος

Το προγραμματισμένο ''τραπέζι'' των δύο ομάδων, δεν έγινε λόγω της ημέρας (ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με ''καφέ'' στο αναψυκτήριο του χωριού, όπου ο Ν. Σαλτουρίδης, ενθουσιασμένος από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των Παλαιμαχων στο κάλεσμα αυτό, ανακοίνωσε την ίδρυση Συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Τρικάλων και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού όλοι υπέγραψαν την ιδρυτική πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: