Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πανδαισία παιδικού ποδοσφαίρου στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Τηλέμαχοι: Tα Μπαμπίνι στο τέλος του αγώνα 
Ποδοσφαιρική πανδαισία το πρωινό του Σαββάτου 9 Απριλίου στο Νησέλι.
Στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο ώστε να διεξάγονται συγχρόνως τέσσερεις αγώνες, οι ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ'' Αλεξάνδρειας φιλοξένησαν την Ακαδημία ''ΑΣΤΕΡΑΣ'' Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του ανεπίσημου Τουρνουά ποδοσφαιρικών Ακαδημιών Ημαθίας - Πέλλας. 
Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, εκατόν πενήντα παιδιά της περιοχής μας, από 5 έως 12 ετών, έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες, προσφέροντας στους αρκετούς φίλους (κυρίως γονείς) του αθλήματος  που παρακολούθησαν τους αγώνες, ένα εκπληκτικό θέαμα.
Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Προπαιδικό  ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ  3 - 7
Τζούνιορ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ  0 - 4
Προτζούνιορ ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ  6 - 3
Μπαμπίνι ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ  3 - 2
Σ' αυτούς τους αγώνες όμως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες, πέρα από τη χαρά του παιγνιδιού, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με άλλα παιδιά και συγχρόνως να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις αρετές τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπευθύνους των δύο αυτών σπουδαίων Ακαδημιών της περιοχής μας, για το έργο που επιτελούν. Η στήριξη και η ενδυνάμωση τέτοιων προσπαθειών, είναι χρέος όλων μας. 
Kαι  επειδή  '' Nούς  υγιής  εν  σώματι  υγιή '' ….. 
είναι  τεράστια  η  ευθύνη  που  έχουμε  όλοι  μας,  γονείς,  τοπική  αυτοδιοίκηση  και  πολιτεία,  σε  τέτοιου  είδους  προσπάθειες 

Δεν υπάρχουν σχόλια: