Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Mια διευκρίνηση

Στην προηγούμενη ανάρτηση, για τους ετεροδημότες επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. δέχθηκα το παρακάτω σχόλιο: ''υπάρχουν και άλλοι Τρικαλινοί επιτυχόντες που δε ζουν στα Τρικαλα''.
Πολύ σωστή η παρατήρηση, αν και θα μπορούσε να είναι επώνυμη (γιατί στο κάτω κάτω δεν θίγει κανέναν), αλλά εγώ πως θα μπορούσα να γνωρίζω όλους τους Τρικαλινούς επιτυχόντες, λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση των βάσεων;


Και για να εξηγήσω πως ήξερα γι' αυτούς που έγραψα. Από τα δημοτολόγια της Κοινότητας, βρήκα τους εγγεγραμμένους γεννηθέντες το 1993 (αυτούς δηλαδή που έδωσαν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις), επικοινώνησα μαζί τους και έμαθα για την επιτυχία ή την αποτυχία τους. 
Θα χαρώ να με ενημερώσετε για ότι εγώ δεν γνωρίζω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και αμέσως θα δημοσιευθεί. 

Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι χαίρομαι ιδιαίτερα όταν μου δίνεται η ευκαιρία να αναφερθώ στους Τρικαλινούς που βρίσκονται μακριά απ' το χωριό μας, με ευχαριστεί το γεγονός ότι λαμβάνω πολλά email απ' αυτούς και μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω, αυτό που ξεκίνησα δειλά-δειλά πριν 10 μήνες, η πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έχει το blog, κυρίως στους απανταχού της γης Τρικαλινούς.
  

Με αφορμή όλα τα παραπάνω αναδημοσιεύω μια παλιότερη ανάρτηση.
Μια διευκρίνηση - ενημέρωση για την Ιστοσελίδα μας
Η αγάπη όλων για τα Τρίκαλα ήταν η αφορμή για να φτιαχτεί αυτή η Ιστοσελίδα.
Ο σκοπός της είναι να αποτελέσει ένα μέσον επικοινωνίας, ενημέρωσης, προβολής, γνώσης, ανταλλαγής ιδεών και απόψεων και να συντονίσει τα κοινά μας ενδιαφέροντα στη βάση του τόπου καταγωγής μας.

Αν προσδοκάτε "αποκλειστικότητες" και άμεση ενημέρωση επί παντός επιστητού είστε σε ΛΑΘΟΣ διαδικτυακό χώρο.
Το λειτούργημα της άμεσης ενημέρωσης επί παντός επιστητού το αφήνουμε στους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Εμείς ασχολούμαστε με:
- Ό,τι αξιόλογο και ενδιαφέρον τοπικό θέμα ή είδηση πέφτει στην αντίληψή μας.
- Ό,τι αξιόλογο και ενδιαφέρον θέμα αφορά στο χθες του χωριού μας, την ιστορία, τις ομορφιές και τους ανθρώπους του.
- Ό,τι αξιόλογο γράφουν οι λειτουργοί της ενημέρωσης, το αναδημοσιεύουμε με αναφορά στην πηγή.
- Ό,τι αξιόλογο στέλνουν οι αναγνώστες το προβάλλουμε.
- "Πυρά" που προσβάλλουν νοημοσύνη και συνειδήσεις δεν δημοσιεύονται.

Η θεματολογία, προσπαθούμε να γίνεται με κριτήριο τα κοινά μας ενδιαφέροντα, πάντα όμως με μια ποιοτική βάση και με διάθεση προσφοράς και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
Με την δική σας συμμετοχή η Ιστοσελίδα μας θα εμπλουτίζεται, θα δυναμώνει και θα γίνει ένα πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο στην υπηρεσία των απανταχού Τρικαλινών.
Γι’ αυτό όσοι επιθυμείτε μπορείτε να στέλνετε τα δικά σας θέματα, τα νέα σας, τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας, τις φωτογραφίες σας ( παλιές και νέες) και γενικότερα ό,τι υλικό νομίζετε ότι έχει ενδιαφέρον και θα φανεί χρήσιμο στους συγχωριανούς μας. Παράλληλα με την συχνή ενημέρωση και την ποιότητα του περιεχομένου της, θα μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για τον τόπο μας.

Επιπλέον, ελπίζουμε οι σελίδες αυτές να γίνουν ο δίαυλος επικοινωνίας των απανταχού Τρικαλινών με τη γενέθλια γη τους. Ελπίζουμε οι εικόνες που θα αποκομίσουν απ΄ αυτές τις σελίδες να γίνουν η συντροφιά τους εκεί στους τόπους που σήμερα ζουν και δραστηριοποιούνται και να συμβάλλουν ώστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους να νιώθουν ως πατρίδα τους τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Για κάθε επικοινωνία μαζί μας:
email:saltnico@yahoo.gr

Είναι μεγάλη μας τιμή που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας
Σας ευχαριστούμε....
Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: