Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Kάλεσμα συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος

Η συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο την ακύρωση της απόφασης του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος, απευθύνει
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
σε όλους του κατοίκους, φορείς και οποιοδήποτε νιώθει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ, προκειμένου να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις και δράσεις που θα αποφασιστούν, σε άμεση συννενόηση με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.
Θεωρούμε ότι η σοβαρότητα και η σπουδαιότητα της έκβασης αυτού του αγώνα, οφείλει να γίνει κοινός τόπος συνάντησης όλων.
Οι τεχνητοί διαχωρισμοί και οι άσκοπες και άκραιρες αντιπαλότητες δεν έχουν θέση σε κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους, πόσο μάλιστα όταν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι -ΤΟΠΙΚΑ- η πρώτη προσπάθεια περιστολής κοινωνικών αγαθών και δικαιωμάτων, τα οποία ένα κράτος δικαίου ΟΦΕΙΛΕΙ να παρέχει ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ και ΔΩΡΕΑΝ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από το Σύνταγμα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε, με στόχο τις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ, να γίνουν θύματα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα ανήψια μας.


Τονίζοντας την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της κίνησης από οποιονδήποτε αιρετό πολιτικό θεσμό ή πρόσωπα, ενεργούμε αποκλειστικά με γνώμονα το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ. Γιατί ο μόνος αγώνας που δεν κερδήθηκε ποτέ είναι αυτός που δεν δόθηκε!

ΜΑΖΙΚΑ - ΕΝΩΤΙΚΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: