Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Με αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Tρικάλων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Συνεχίστηκε για 3η μέρα σήμερα η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες την Δευτέρα 1 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού.


Αφού ο πρόεδρος Σωκράτης Φετεινίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές, στη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι: ''Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε σωστό χαρακτήρα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε όλοι μας''. Επίσης έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην πειθαρχία και στη σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες, τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητής και ποδοσφαιριστές, όλοι τους με περισσότερη εμπειρία, πολύ καλή διάθεση και με στόχο το καλό ποδόσφαιρο, φιλοδοξούν η ομάδα να έχει μια καλή πορεία στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.΄

Με Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελούν νεαρά παιδιά (τα οποία έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των παλιών παραγόντων), με πολλούς νεαρούς και σπουδαίους τοπικούς ποδοσφαιριστές (οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία και αποτελούν ίσως την καλύτερη ''φουρνιά'' ποδοσφαιριστών από το 1980 και μετά), λίγους αλλά σπουδαίους εκτός χωριού ποδοσφαιριστές, θα πρέπει φέτος η ομάδα να βάλει υψηλότερους στόχους, ώστε και τον κόσμο να φέρει στο γήπεδο (που δυστυχώς όταν η ομάδα δεν έχει υψηλούς στόχους απομακρύνεται αδικαιολόγητα) και να ζήσει η νέα γενιά φιλάθλων - παραγόντων - ποδοσφαιριστών, στιγμές που έζησαν οι ''παλιότερες'' γενιές.
Αξίζει να βοηθήσουμε όλοι αυτά τα παιδιά.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
με υγεία και επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: