Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια από trikala-imathias.blogspot.gr στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, η οποία είναι αποτέλεσμα προσωπικής προσπάθειας, συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς, σκληρού και δύσκολου αγώνα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Μια επιτυχία που δικαιώνει τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι ίδιοι, οι οικογένειες και οι εκπαιδευτικοί τους.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το ταξίδι της γνώσης και στις πανεπιστημιακές τους σπουδές, που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον τους.

Σε όσους δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες τους φέτος, αυτή η προσπάθεια δεν αποτελεί τη μοναδική τους ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Κάθε παιδί μέσα από τον πλούτο της μοναδικής του προσωπικότητας, μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητες, τα ταλέντα του και τις αρετές του, ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Και γι' αυτό χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, επιμονή, πίστη και αισιοδοξία.



Καλό και δημιουργικό ''ταξίδι'' στους νέους ορίζοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: