Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δράσεις της ομάδας Εθελοντών, κολυμβητικοί αγώνες και τουρνουά τέννις στην Αλεξάνδρεια

Δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας
για το μήνα Σεπτέμβριο
Η Εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας, μετά από την περίοδο του καλοκαιριού, συνεχίζει με πιο εντατικό ρυθμό τις δράσεις της, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του προγράμματος “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2013”.
Έτσι, μέλη της Εθελοντικής ομάδας θα παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια του Ανταμώματος Τοπικών Συλλόγων, όπου σε ειδικό χώρο θα οργανώσουν συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας. Το αντάμωμα των Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.
Συλλογή τροφίμων θα γίνει και με την ευκαιρία της θεατρικής παράστασης με τίτλο “Κάποιος να ανάψει το φεγγάρι” που διοργανώνει το τμήμα Θεατρικής Υποδομής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στο χώρο του
Αμφιθεάτρου.
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9:30 το πρωί έως και τις 20:30 το βράδυ, μπροστά στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, θα διοργανωθεί Χαριστικό παζάρι με σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες σε καλή κατάσταση, διάφορα σχολικά βιβλία και βοηθήματα) για την ενίσχυση μαθητών οικονομικά ασθενών οικογενειών.
Τέλος, η Εθελοντική ομάδα θα συμμετάσχει στην Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η τελετή αφής της φλόγας θα
γίνει μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:00 το
βράδυ. Θα ακολουθήσει σειρά από εκδηλώσεις. Στη λαμπαδηδρομία συμμετέχουν και
τοπικοί Σύλλογοι Αιμοδοτών μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. από τα Τρίκαλα και τη Μελίκη.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Την παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 10:00 θα διεξαχθούν οι εσωτερικοί φιλικοί αγώνες για τα παιδιά (αθλητές) που συμμετείχαν την φετινή σεζόν (Καλοκαίρι 2013) στα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας από την περιοχή Μελίκης και Πλατέος.
Επίσης την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 17:00 θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες για όλα τα παιδιά (αθλητές) που συμμετείχαν την φετινή σεζόν 2013 στα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης στο κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας.
Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά από όλα τα επίπεδα που έκαναν εκμάθηση στην μεγάλη πισίνα ακόμη και αν έχουν σταματήσει της επισκέψεις τους στο κολυμβητήριο, αρκεί να το δηλώσουν έγκαιρα στους προπονητές τους ή στην γραμματεία του κολυμβητηρίου.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής μετά το τέλος των αγώνων.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.zefyros.info και στα γραφεία του Δημοτικού Κολυμβητήριου (τηλ. 2333053451).

Tουρνουά τέννις στην Αλεξάνδρεια 
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ) σε συνεργασία με το τμήμα τέννις του αθλητικού συλλόγου «ΖΕΦΥΡΟΣ» διοργανώνουν τουρνουά τέννις στην Αλεξάνδρεια στα γήπεδα του Δημοτικού αμφιθεάτρου. Το τουρνουά ξεκινάει την Πέμπτη 29 Αυγούστου και οι προκριματικοί θα διεξαχθούν σε ομίλους.Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές ηλικίας 15 ετών και πάνω.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2333053451

Δεν υπάρχουν σχόλια: