Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας στον πρώτο φιλικό αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς

''ΝΗΡΕΑΣ'' ΒΕΡΟΙΑΣ   2
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
Αρκετά ήταν τα θετικά συμπεράσματα που βγήκαν από το σημερινό πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Σιαφαρίκα-Μπαρμπαρούση, με αντίπαλο τον ''Νηρέα'' Βέροιας (ομάδα της Α1).
Βρισκόμαστε μόλις στη 12η μέρα της προετοιμασίας και φυσικά η ήττα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι οι παίκτες έδειξαν να αφομοιώνουν πολύ γρήγορα την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή και ότι πέρα από τα χρήσιμα και ελπιδοφόρα συμπεράσματα που βγήκαν από τον σημερινό πρώτο φιλικό αγώνα, φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά απ' όλους για να φτάσει η ομάδα σε επιθυμητό σημείο απόδοσης, αλλά και να διορθωθούν τα όποια ''κακώς κείμενα'', ώστε να είναι έτοιμη σε ένα μήνα περίπου που αρχίζει το πρωτάθλημα.
Ο Δ. Σούρλας τη στιγμή της αλλαγής του
Το γκολ για τα Τρίκαλα πέτυχε ο Δ. Σούρλας στο 51' (1-0) και για τον Νηρέα οι 63′ Φωτιάδης 63' (1-1) και Ορφανίδης 78' (2-1)
Ο προπονητής (και παίκτης) Γ. Ντάμτσιος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας σε όλους μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 
Δεν αγωνίστηκαν οι: Γιώργος Παντριάς, Χρήστος Μηνούδης, Μπάμπης Σαλτουρίδης, Γιώργος Τερζίδης, Παναγιώτης Γιαννουχαηλίδης, Στέφανος Σούρλας, Ylli N'Doj, Γιάννης Παπαμιχαήλ και Γαβριήλ Γεωργιάδης, ενώ αγωνίστηκαν μόνο για 10' οι προερχόμενοι από τραυματισμό Ηλίας και Σάββας Αθανασιάδης. 

Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Γιάντσης Μόσχος,  Ακρίβος Βασίλης,  Νικολόπουλος Γιώργος, Μηνούδης Άρης,  Κοζίδης Γιώργος, Σερμπίνης Βασίλης, Ντάμτσιος Γιώργος,  Κασνακίδης Βαγγέλης,  Τερζίδης Κίμων, Παπαδόπουλος Βασίλης,  Σούρλας Δημήτρης,  Μουσκεφτάρας Νίκος,  Κωνσταντινίδης Νίκος,  Καραντουλαμάς Άγγελος,  Ιτούδης Χρήστος,  Ελευθεριάδης Ηρακλής,  Αγγέλης-Τερζίδης Κώστας,  Sllamy Elvis,  Αθανασιάδης Ηλίας,  Αθανασιάδης Σάββας.

Κυριακή 4 Αυγούστου η ομάδα έχει ρεπό.
Επόμενος φιλικός αγώνας:
Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013
Γήπεδο Κυμίνων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ - Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 
Ώρα: 6.30 



στο ημίχρονο του αγώνα






Δεν υπάρχουν σχόλια: