Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης

Πρώτη μέρα σήμερα και ιδιαίτερα ικανοποποιητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων για συγκέντρωση φαρμάκων, τα οποία θα παραδοθούν στους ''γιατρούς του κόσμου'' και στο ''κοινωνικό φαρμακείο'' του Δήμου Αλεξάνδρειας. 

Στέλνοντας για άλλη μια φορά το δικό τους μήνυμα ανθρωπιάς, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που από τις 9.00 το πρωί μέχρι 12.00 το μεσημέρι, προσήλθαν και παρέδωσαν φαρμακευτικό υλικό, σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί που είχε στηθεί στην είσοδο του Κοινοτικού καταστήματος.

Επειδή η δραστηριότητα αυτή αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε μόλις προχθές, δεν είχε γίνει ευρύτερα γνωστή. Στη διάρκεια της ημέρας πολλοί την πληροφορήθηκαν, έδειξαν ενδιαφέρον και αναμένεται με βεβαιότητα ότι, όλοι όσοι μπορούν θα πάρουν μέρος στην προσπάθεια αυτή. -----------------------------------------------------------------------------
Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων ενημερώνει ότι:
  • Bασική προϋπόθεση είναι, τα φάρμακα να μην έχουν λήξει και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, έστω και αν ένα μέρος έχει χρησιμοποιηθεί (εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα).
  • Ώρες παράδοσης των φαρμάκων, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 09.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό κατάστημα)
Υπεύθυνες παραλαβής των φαρμάκων:
Βούλα Κουίδου και Αγγέλα Κούρτη-Νταγουλούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: