Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Όμορφη εκδήλωση στο Δημαρχείο για τον Εθελοντισμό, με καλεσμένη την Ολυμπιονίκη μας Βούλα Πατουλίδου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση-ημερίδα, με θέμα ''Ο Εθελοντισμός στη ζωή μας'' πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Αλεξάνδρειας και η νεοσύστατη ομάδα Εθελοντών του Δήμου. 
Επίσημη προσκεκλημένη στην εκδήλωση, ήταν η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, Τομεάρχης Προαγωγής Εθελοντισμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρειτισμό ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άννα Λαμπίρη. Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Όλγα Μοσχοπούλου παρουσίασε το γενικό πλαίσιο σχεδιασμού των δράσεων Εθελοντισμού του Δήμου.
Ακολούθησε η Βούλα Πατουλίδου η οποία μιλώντας για τον Εθελοντισμό και το νόημά του, συγκίνησε τους παρευρισκομένους και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα όλων, όπως τότε που μεσουρανούσε στους αθλητικούς στίβους.

Μίλησαν επίσης ο Αρχιμανδρίτης Κ. Διονύσιος Ανθόπουλος, ο συντονιστής της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) Κ. Κωνσταντίνος Φεζούδης και ο Κ. Κώστας Ζουράρις.

Η εκδήλωση έκλεισε με ''μπουφέ'' που στήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου.

Συμπερασματικά, ήταν ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με την οποία ο Δήμος Αλεξάνδρειας σηματοδότησε την έναρξη των δράσεων Εθελοντισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια: