Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   4
''ΚΕΡΑΥΝΟΣ'' ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ   1
Μια εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Τρικάλων. Ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση, πήρε μεγάλη νίκη από τον σπουδαίο Κεραυνό Επισκοπής και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερα υπέροχα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ήταν ο απολογισμός της ημέρας για τα Τρίκαλα, ενώ η Επισκοπή, παρά την αναμφισβήτητη αξία της, δεν μπόρεσε ούτε μια στιγμή του αγώνα να αντισταθεί στον φρενήρη ρυθμό των γηπεδούχων και γνώρισε φυσιολογικά την βαριά ήττα.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα Τρίκαλα, όταν στο πέμπτο μόλις λεπτό, κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καζαντζίδης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Επισκοπής. 
Το 1 - 0 έκανε ο Σ. Αθανασιάδης στο 15' με κοντινό πλασέ, μετά από προσπάθεια και πάσα του Κίτσα. 
Στο 26' ισοφάρισε σε 1 - 1 ο Μπράτσης με κεφαλιά,
Το 2 - 1 ο Παπαδόπουλος στο 41' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, σκορ με το οποίο έληξε το 1ο ημίχρονο. 
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τα Τρίκαλα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 65' είχαν δοκάρι σε εκπληκτικό σουτ του Σαλτουρίδη από 30 μέτρα. 
Στο 68' έγινε το 3 - 1 με γκολ του Παπαδόπουλου μετά από σέντρα του Τερζίδη και στο 72' ο Καζαντζίδης πέτυχε το 4 - 1, που ήταν και το τελικό σκορ. 


Πόλυς Καζαντζίδης
Συμπερασματικά, η σημερινή εμφάνιση ήταν μια από τις καλύτερες της φετινής χρονιάς και αντάξια των μεγάλων δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Δυνατότητες που με την κατάλληλη αξιοποίηση, μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Αρκεί όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα να βλέπουν πιο ''ψηλά'' και να κάνουν τον ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ'' και πάλι πρωταγωνιστή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ημαθίας. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Αρκεί να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο, που δυστυχώς απέχει όταν η ομάδα δεν έχει υψηλούς στόχους. 

Διαιτητής: Τσιούπρος (άριστος)
Βοηθοί: Γεωργιάδης - Καραγκιζόπουλος
Τρίκαλα: Γ. Γεωργιάδης - Ηλ. Αθανασιάδης - Γ. ΠΑΝΤΡΙΑΣ - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Χ. Σαλτουρίδης - Σ. Aθανασιάδης - Κ. Κίτσας 
(60' Γ. Τερζίδης) - Β. Παπαδόπουλος
Επισκοπή: Δημητρίου - Σταυρίδης - Δραγουμάνος - Δήγκας (75' Χαρίσης) - Τουμαράς - Μπράτσης - Παραστατίδης - Καρασαρίδης - Ταρτάνης - Σιδηρόπουλος - Θωμίδης 

Το Σάββατο η ομάδα αγωνίζεται στην Χαρίεσσα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ας είναι η χαρά του παιχνιδιού και η τρίτη θέση, το κίνητρο που θα κρατήσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.
  
Α1 ΕΠΣΗ – 26η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίκαλα – Επισκοπή: 4-1
Νεόκαστρο – Μελίκη: 3-4
Καβάσιλα – Χαρίεσσα: 3-2
Αχιλλέας – Σταυρός: 2-0
Διαβατός – Μέση: 2-0
Αγ. Βαρβάρα – Ολυμπιακός: 4-0
Πλάτανος - Αγ. Γεώργιος: 2-2
Κοπανός – Μακροχώρι: 1-7
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι 74

2. Μελίκη 70
3. Χαρίεσσα 46

4. Τρίκαλα 44
5. Επισκοπή 42
6. Νεόκαστρο 40
7. Μέση 40
8. Διαβατός 39
9. Αγ. Βαρβάρα 38
10. Αχιλλέας Ν. 37
11. Σταυρός 32
12. Αγ. Γεώργιος 26
13. Ολυμπιακός Ν. 24
14. Καβάσιλα 23
15. Πλάτανος 7
16. Κοπανός 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: