Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ'' ΠΛΑΤΑΝΟΥ   2
Μέτρια εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα μετά την συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής. Ένας αγώνας που πριν την έναρξή του έμοιαζε με τυπική διαδικασία (με δεδομένο ότι ο Πλάτανος, εκτός της φετινής αγωνιστικής του αδυναμίας αγωνίστηκε σήμερα με πάρα πολλές ελλείψεις) εξελίχθηκε σε ΝΤΕΡΜΠΥ που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα των Τρικάλων με σκορ 3 - 2. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα Τρίκαλα όταν στο 2ο μόλις λεπτό ο Τερζίδης κέρδισε πέναλτυ και μετέτρεψε σε γκολ ο Καζαντζίδης. Στο 15' ο Τερζίδης με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους, στο 34' ο Πλάτανος με κοντινό πλασέ του Αποστόλου μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το 1ο ημίχρονο. 
Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54' έγινε το 2-2 με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα του Μιχαηλίδη, αλλά στο 74' ο Παντριάς με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 3-2 και απέτρεψε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. 
Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που ικανοποίησε με την εξέλιξη του, τους ελάχιστους- για μια ακόμη φορά - φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Διαιτητής: Παντσερίδης (πολύ καλός)
Βοηθοί: Βαράγκας - Βαλκάνος


Τρίκαλα:
Γ. Βασιλείου (88' Μ. Γιάντσης) - Γ. ΤΕΡΖΙΔΗΣ - Γ. Παντριάς  - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - X. Σαλτουρίδης - Σ. Αθανασιάδης - Κ. Κίτσας 
(90' Γ. Γεωργιάδης) - Β. Παπαδόπουλος

Πλάτανος
Ματζώρος - Αποστόλου - Τσολακίδης - Μαυρίδης - Σωτηρίου - Γαρίδης - Μιχαηλίδης - Ζαχαρόπουλος (46' Τσιτσιλαράς) - Κ. Τερζίδης - Βασιλόπουλος (73' Δρακούλης) - Τσιλιόπουλος. 




Στο 88' τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Βασιλείου και αντικαταστάθηκε από τον 15χρονο Γιάντση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του στο γόνατο δείχνει αρκετά σοβαρός.




Στον Πλάτανο αγωνίζονται φέτος οι Τρικαλινοί ποδοσφαιριστές Χρήστος Ιτούδης, Παναγιώτης Γιανουχαηλίδης, τα αδέρφια Μιχάλης και Κίμων Τερζίδης και ο Φώτης Δρακούλης. 
Οι τρεις πρώτοι απουσίασαν σήμερα, ενώ αγωνίστηκαν οι άλλοι δύο, με τον 14χρονο Κίμων να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του.




Παρόν στο γήπεδο και ο Άρης Μηνούδης, του οποίου η αποκατάσταση της υγείας εξελίσσεται πολύ καλά μετά την εγχείρηση ρήξης χιαστών που υποβλήθηκε.




Για άλλη μια φορά απογοητευτική ήταν η εικόνα της άδειας κερκίδας. Φανερή και η απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων των Τρικάλων σε όλη τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κόπηκαν μόλις 10 εισιτήρια. Και χωρίς κόσμο (αλλά και χωρίς κανένα άλλο κίνητρο), το μόνο που περιμένουν όλοι είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Φυσικά έτσι συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα ερασιτεχνικά γήπεδα, όταν οι ομάδες δεν έχουν υψηλούς στόχους. 
Παλιές καλές εποχές. Τρικαλινοί φίλαθλοι σε αγώνα εκτός έδρας, στο Ζερβοχώρι το 1969   
Με την ποδοσφαιρική περίοδο να φτάνει προς το τέλος, δεν απομένει τίποτα άλλο από το να μπουν υψηλότεροι στόχοι για τη νέα περίοδο, ώστε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές να ''υποχρεώσουν'' τους φιλάθλους να επιστρέψουν στο γήπεδο.


Τα αποτελέσματα:
Μέση – Ολυμπιακός 4-1
Σταυρός – Άγιος Γεώργιος 0-0
Χαρίεσσα – Ένωση 0-2
Μελίκη – Κοπανός 6-0
Τρίκαλα – Πλάτανος 3-2
Νεόκαστρο – Βαρβάρες 2-3
Καβάσιλα – Διαβατός 0-3
Επισκοπή – Αχιλλέας 2-3

Βαθμολογία
1. Ένωση 65
2. Μελίκη 61
3. Χαρίεσσα 40
4. Επισκοπή 39
5. Νεόκαστρο 39
6. Τρίκαλα 38
7. Μέση 37
8. Αγ. Βαρβάρα 34
9. Αχιλλέας Ν. 33
10. Διαβατός 33
11. Σταυρός 28
12. Αγ. Γεώργιος 22
13. Ολυμπιακός Ν. 21
14. Καβάσιλα 17
15. Πλάτανος 6
16. Κοπανός 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: