Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμη σε μια εβδομάδα η ''στάση'' του ΚΤΕΛ στο Γυμνάσιο Τρικάλων

Mε αφορμή ένα τηλεφώνημα που δεχθήκαμε από μητέρα μαθητή του Γυμνασίου Τρικάλων, σχετικά με την ακαταλληλότητα και κυρίως την επικινδυνότητα της στάσης του ΚΤΕΛ και τη μεταφορά της σε άλλη πιο ασφαλή θέση, ενημερώνουμε ότι: 
όπως πληροφορηθήκαμε από τους υπεύθυνους, το θέμα έχει προχωρήσει και η νέα στάση, καλαίσθητη, μεγαλύτερη και κυρίως ασφαλής, θα είναι έτοιμη σε περίπου μια εβδομάδα. 
Εμείς αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση που κάναμε στις 7 Νοεμβρίου 2011 για το συγκεκριμένο θέμα. 
-------------------------------------------------------------------------------- 
Επικίνδυνη για τους μαθητές η στάση του ΚΤΕΛ στο Γυμνάσιο Τρικάλων
Η ακαταλληλότητα και κυρίως η επικινδυνότητα της θέσης στην οποία έχει τοποθετηθεί η στάση του Λεωφορείου του ΚΤΕΛ στο Γυμνάσιο και απέναντι από τον Μετεωρολογικό σταθμό, είναι οφθαλμοφανής και αναδεικνύεται καθημερινά.

Η στάση βρίσκεται ''σχεδόν'' πάνω στο δρόμο, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τους μαθητές από το Κλειδί και τον Πλάτανο που έρχονται στο Γυμνάσιο Τρικάλων. Κινδύνους το πρωί στην αποβίβαση, αλλά κυρίως το μεσημέρι στην διάρκεια της αναμονής του λεωφορείου και την επιβίβαση σ' αυτό για την επιστροφή στο σπίτι.
Επί πλέον η χωρητικότητα της στάσης δεν επαρκεί να ''φιλοξενήσει'' τον μεγάλο αριθμό των μαθητών, οι οποίοι με τον ενθουσιασμό και την ''άγνοια κινδύνου'' που τους διακρίνει, κινδυνεύουν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, περιμένοντας το λεωφορείο πάνω στον μεγάλης κυκλοφορίας δρόμο.


Πέρα από την χωρητικότητα και την επικινδυνότητα της στάσης, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε και την αισθητική πλευρά. Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια ''ασχήμια'' μπροστά σε ένα ''στολίδι'' στη νότια είσοδο του χωριού.

Απ' όσο γνωρίζουμε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Τρικάλων έχουν προωθήσει το θέμα στους αρμόδιους και αναμένεται σύντομα να δοθεί λύση
.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΧΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ !! ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ !! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Ανώνυμος είπε...

7 Νοεμβρίου , 27 Ιανουαρίου και 27 Ιουνίου θα ξαναγράφετε πάλι. Υπάρχει Πρόεδρος που να έχει φωνή στα Τρίκλα;

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά οι αρμόδιοι που σας απάντησαν ποιοί είναι; Γιατί δεν τους κατανομάζετε και γιατί δεν τους ρωτάτε γιατί δεν έγινε εδώ και 3 μήμες; Και υπενθυμίστε τους ότι στο Γυμνάσιο -Λύκειο Πλατέος δουλεύαν τα Χριστούγεννα για να το επιδιορθώσουν. Αυτά αρμόδιοι!!!