Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων προς τους Εθελοντές Αιμοδότες

Όλοι πιστεύουμε ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πράξη Ανθρωπισμού, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.
Γι' αυτό σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Συλλόγου και λάβατε μέρος στην 6η εθελοντική αιμοδοσία. 
Η εθελοντική προσφορά σας στον συνάνθρωπο, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ατομικότητα και τον εγωισμό, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με την ενέργειά σας αυτή κρατάτε άσβεστη την ελπίδα όσων έχουν ανάγκη από αίμα. Είναι υπόθεση όλων μας, να μη βρεθεί κανένας συντοπίτης μας στη δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί. Η θετική ανταπόκρισή σας ενισχύει την πράξη της αιμοδοσίας, μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία στον συνάνθρωπο. Ελπίζουμε η πράξη σας αυτή να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει με τις δράσεις του να προωθεί την ιδέα και τη νοοτροπία του εθελοντισμού, σε όλες του τις εκφάνσεις.
Η ανταπόκρισή σας μας φορτώνει με ευθύνες να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια.
Ο Σύλλογος είναι πάντα στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη.
   Ευχαριστούμε επίσης τον γιατρό και τους νοσηλευτές της κινητής μονάδας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας για την άριστη συνεργασία, καθώς και όσους εργάστηκαν για τον ίδιο σκοπό.
 Σύνθημα του Συλλόγου: κάθε σπίτι κι ένας αιμοδότης 
Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: