Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Πολύ καλή η παρουσία των ομάδων του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Τουρνουά Ακαδημιών του Νηρέα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος, ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ διοργάνωσε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Βεροίας με τη συμμετοχή 8 συνολικά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης Α.Σ.ΝΗΡΕΑΣ φιλοξένησε τις Ακαδημίες Πόδοσφαίρου «ΑΙΟΛΟΣ» και «ΑΡΓΥΡΙΟΥ» από τη Νάουσα, «ΑΣΤΕΡΑΣ» και «ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ» από την Αλεξάνδρεια, την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ» της Σκύδρας, τους «ΛΕΟΝΤΕΣ» της Θεσσαλονίκης και τον «ΚΑΣΤΟΡΑ» από την Καστοριά.
Οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων και αγωνίστηκαν με τέσσερα τμήματα η κάθε μια (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό).
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.30 π.μ. και ολοκληρώθηκαν, κάτω από αφόρητη ζέστη, στις 02.30 μ.μ. με την διεξαγωγή των Τελικών. Να σημειώσουμε ότι στον Τελικό του κάθε τμήματος έφτασαν οι δύο ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση, μετά από σειρά αγώνων με όλες τις ομάδες του ομίλου τους.
Σημαντικές ήταν οι διακρίσεις για τις Ακαδημίες του Δήμου μας. 
Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας έφτασε στον Τελικό των τμημάτων  προπαιδικό και Τζούνιορ. 
Τελικός Προπαιδικού
''Αστέρας'' Αλεξάνδρειας - ''Λέοντες'' Θεσσαλονίκης  0 - 1
Τελικός Τζούνιορ
''Αστέρας'' Αλεξάνδρειας - ''Αίολος'' Νάουσας  3 - 1

Στην κατηγορία των μπαμπίνι οι ''Τηλέμαχοι'' Αλεξάνδρειας πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους με τα παρακάτω αποτελέσματα: 
Τηλέμαχοι - Ακαδημία Σκύδρας   1 - 0
Τηλέμαχοι - Ακαδημία Αργυρίου   4 - 0
Τηλέμαχοι - Αστέρας Αλεξάνδρειας   5 - 1 
''Τηλέμαχοι''  /  μπαμπίνι
Έτσι αγωνίστηκαν στον Τελικό των μπαμπίνι με τον πρώτο του άλλου ομίλου ''ΑΙΟΛΟ'' Νάουσας, τον οποίο νίκησαν μετά από πολύ καλή εμφάνιση με σκορ 2 - 0 και κατέκτησαν το Κύπελλο. 
Tηλέμαχοι / μπαμπίνι: Φoυντουκίδης - Μαντζής - Σαμαράς - Καμπούρης - Κούτσιας  Ηλιόπουλος - Νουσιόπουλος - Καρανικολόπουλος - Ριζόπουλος - Γιώτας - Καψάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: