Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο...

Ο Σύλλογος Aιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας ιδρύθηκε το 2010.
Στους πρώτους 15 μήνες λειτουργίας του, οργάνωσε πέντε εθελοντικές αιμοδοσίες (Απρίλιο - Ιούνιο - Δεκέμβριο 2010 και Ιανουάριο - Απρίλιο 2011), δύο ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος (Μάρτιο 2010 για την εθελοντική αιμοδοσία και Δεκέμβριο 2010 για τον καρκίνο του μαστού και της μήτρας) καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Eπίσης προχώρησε στον εξωραϊσμό στο εκκλησάκι μπροστά στο μετεωρολογικό σταθμό, καθώς και στην δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του χωριού, με την συμμετοχή πολλών εθελοντών κάθε ηλικίας.
     Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το νεοσύστατο Σύλλογο και το Διοικητικό Συμβούλιο, που με όραμα και μεράκι προγραμματίζει αρκετές ανάλογες δράσεις.
     Στόχος μας είναι η οργάνωση περισσότερων αιμοδοσιών και η οργάνωση περισσότερων ομιλιών ιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
     Στόχος μας είναι η δημιουργία εθελοντικής ομάδας με σκοπό την ανάληψη δράσεων εξωραϊστικού, περιβαλλοντολογικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
     Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας. Ελπίζοντας στη στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για τη συνέχεια. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους για κατάθεση ιδεών και προτάσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι δραστηριότητες πρέπει να γίνονται και νομίζω ότι επικροτούνται από όλους μας.