Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πανδαισία ποδοσφαίρου στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε η ''ποδοσφαιρική οικογένεια'' των Τηλέμαχων Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική οικογένεια των ''Τηλέμαχων'' Αλεξάνδρειας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νησελίου. 
Το Σαββατιάτικο πρωινό της 4ης Ιουνίου, ήταν ένα πρωινό γεμάτο χαρά και ελπίδα. Ένα πρωινό αισιοδοξίας κόντρα στο κλίμα των ημερών. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, 300 περίπου παιδιά από 5 έως 12 ετών, έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες και παρουσίασαν όχι μόνο το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο αλλά και το άξιο συγχαρητηρίων αθλητικό τους ήθος.
''Μπέμπηδες'' Θεσσαλονίκης ( Ακαδημία του παλιού παίκτη του ΠΑΟΚ Π. Κερμανίδη),  OLYMBIAN F.C. ARCENAL Κατερίνης,  ''Κισσός'' Χορτιάτη και ''Τηλέμαχοι'' Αλεξάνδρειας, συναντήθηκαν σε μια παιδική ποδοσφαιρική πανδαισία, που κράτησε πέντε ώρες, προσφέροντας στους αρκετούς φιλάθλους (γονείς, συγγενείς και φίλοι του αθλήματος) που παρακολούθησαν τους αγώνες, ένα εκπληκτικό θέαμα.
Τις αποστολές, οι οποίες έφτασαν στο γήπεδο του Νησελίου στις 9.00 π.μ. υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι των Τηλέμαχων κ.κ. Ηλίας Ιασωνίδης και Πέτρος Πούλιος και οι προπονητές κ.κ. Μπάμπης Καψάλης, Κώστας Ντόνας και Μπάμπης Σαλτουρίδης.
Στα ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες του Τουρνουά γήπεδα, η κάθε ομάδα αγωνίστηκε με τέσσερα τμήματα (μπαμπίνι - προτζούνιορ - τζούνιορ - προπαιδικό), εκτός από την Ακαδημία των Μπέμπηδων, η οποία αγωνίστηκε με τρία τμήματα (δεν ήρθαν τα μπαμπίνι). Σε όλους τους αγώνες υπήρχαν επίσημοι διαιτητές. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία γιατρού στο γήπεδο, καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο (1.00 μ.μ.). Στη συνέχεια σε μία όμορφη τελετή, ο κ. Καλυβιώτης Οδυσσέας αφού ευχαρίστησε εκ μέρους των διοργανωτών τις Ακαδημίες που πήραν μέρος στο τουρνουά, μίλησε απευθυνόμενος στους γονείς και στα παιδιά για την αξία του αθλητισμού. Ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης Φώτης συνεχάρει όλους για την διοργάνωση αυτή και υποσχέθηκε την στήριξη του Δήμου. 
 Ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών κυπέλλων σε όλα τα τμήματα, ανάλογα με τη βαθμολογική τους κατάταξη. Παρόντες από την πλευρά της Δημοτικής αρχής, εκτός του Δημάρχου, οι κ.κ. Γκαβαρδίνας Νικόλαος, Γκιουρτζής Ιωάννης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νησελίου κ. Παπαγεωργίου Γρηγόρης, αλλά και πολλοί αθλητικοί παράγοντες της περιοχής, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές. 
Για την ιστορία αναφέρουμε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες
ΜΠΑΜΠΙΝΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΝ  2 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  -  ΚΙΣΣΟΣ  8 - 0
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΚΙΣΣΟΣ  5 - 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  6
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  3
ΚΙΣΣΟΣ  0



 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  0 - 3
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  1 - 5
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΚΙΣΣΟΣ   5 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  1 - 0
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  1 - 3
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  0 - 2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  9
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  6
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  3
ΚΙΣΣΟΣ  0


ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  2 - 2
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  1 - 2
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΚΙΣΣΟΣ  2 - 2
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  0 - 2
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  0 - 1
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  0 - 1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 9
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  4
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  2
ΚΙΣΣΟΣ  1


ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  2 - 0
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  0 - 3
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΚΙΣΣΟΣ  2 - 0
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  1 - 3
ΚΙΣΣΟΣ  -  ΟΛΥΜΠΙΑΝ  0 - 1
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  -  ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  0 - 3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ  9
ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ  6
ΟΛΥΜΠΙΑΝ  3
ΚΙΣΣΟΣ  0


Ήταν μια άριστη αθλητική διοργάνωση και αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στους διοργανωτές, αλλά και στους εθελοντές (γιατρό αγώνων, διαιτητές, γονείς αθλητών) που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης αθλητικής εκδήλωσης. 
Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στους υπευθύνους όλων των Ακαδημιών για το τεράστιο έργο που επιτελούν. Η στήριξη και η ενδυνάμωση τέτοιων προσπαθειών, είναι χρέος όλων μας. 
  Kαι  επειδή  '' Nούς  υγιής  εν  σώματι  υγιή '' ….. 
είναι  τεράστια  η  ευθύνη  που  έχουμε  όλοι  μας,  γονείς,  τοπική  αυτοδιοίκηση  και  πολιτεία,  σε  τέτοιου  είδους  προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: