Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αγώνας-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 1
ΦΑΣ Νάουσα 2
Άλλη μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, άλλος ένας αγώνας-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα, όπου οι δύο ομάδες, απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, πρόσφεραν στους φιλάθλους ένα εκπληκτικό θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος του αγώνα, ο οποίος έληξε με νικήτρια την εξαιρετική ομάδα της Νάουσας, με γκολ που πέτυχε στο 92'.
Βέβαια η ήττα αυτή και μάλιστα στις καθυστερήσεις, αφήνει μια πικρή γεύση, σε καμία περίπτωση όμως δεν φέρνει απογοήτευση στην ομάδα μας. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι και τον ίδιο ενθουσιασμό το φετινό όμορφο ταξίδι μας. Άλλωστε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και την εξαιρετική εικόνα της ομάδας μας.
Σκόρερς:
(42′ Χαλβατζής 1-0) (65′ Καφές 1-1) (92′ Βλαχοδήμος 1-2)
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
N. Μουσκεφτάρας, Γ. Παντριάς (71' Ηλ. Αθανασιάδης), Γ. Ντάμτσιος, Ηρ. Ελευθεριάδης (79' Β. Ακρίβος), Άρ. Μηνούδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης, Β. Σερμπίνης, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Χαλβατζής, Δ. Σούρλας
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές των δύο ομάδων για το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που πρόσφεραν στους φιλάθλους.








Δεν υπάρχουν σχόλια: