Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Με επιτυχία η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα / 1η για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Με μια πετυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία του Συλλόγου, ξεκίνησε η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας. Η κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων), από τις 9.00 έως τις 13.30 και πολύ ικανοποιητική ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ''μπουφές'', περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία.
Πολύ ευχάριστη νότα η επίσκεψη του Νηπιαγωγείου Τρικάλων στον χώρο όπου γινόταν η Αιμοδοσία. Ο γιατρός κ. Θεόφιλος Κουπίδης μίλησε στα παιδιά για το μεγαλείο της Αιμοδοσίας και στη συνέχεια τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς τους, παρακολούθησαν για περίπου μισή ώρα όλη τη διαδικασία.
Στο τέλος της 18ης Αιμοδοσίας το Δ.Σ του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει τον Μάιο του 2015.

Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: