Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

H “Αστερούπολη” ανοίγει αύριο τις πύλες της και σας περιμένει, στο Πλατύ Ημαθίας.

Δελτίο τύπου
 “Ήρθαν οι μέρες πάλι...”
όπως αναφέρει το τραγούδι της “Αστερούπολης” και έτσι είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας πούμε πως για μια ακόμη χρονιά – συγκεκριμένα, για δεύτερη χρονιά – η “Αστερούπολη” ανοίγει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τις πύλες της και σας περιμένει, στο Πλατύ Ημαθίας.
Φέτος για πιο πολλές ημέρες, για έντεκα ημέρες.
Ζωγραφική προσώπου, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εμφανίσεις χορωδιών, θέατρο σκιών, κατασκευές, παρουσιάσεις χορευτικών συγκροτημάτων, ανάγνωση παραμυθιών, το σπιτάκι της ζαχαροπλαστικής και πολλά πολλά παιχνίδια και δράσεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες της Αστερούπολης. Και βέβαια με τον αγαπημένο των παιδιών, τον Αι Βασίλη, στον οποίο τα παιδιά
θα γράψουν το γράμμα τους. Φυσικά ούτε οι μεγάλοι θα μείνουν παραπονούμενοι, αφού και για αυτούς έχουμε προγραμματίσει σειρά μουσικών παραστάσεων (σε διάφορες ημέρες) καθώς και παρουσιάσεις χριστουγεννιάτικων εθίμων και παραδοσιακών εδεσμάτων.
Καθημερινά, από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013, στον πεζόδρομο Πλατέος Ημαθίας, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Μέχρι την αλλαγή του χρόνου, όπου σας προσκαλούμε να την κάνουμε μαζί, με μουσική, χορό, δωρεάν κρασί – φέρτε μαζί σας και εσείς τα δικά σας εδέσματα και θα γίνουμε πάλι μια μεγάλη παρέα που θα αποχαιρετίσει τον χρόνο που φεύγει και που τόσο πολύ μας ...κούρασε όλους!

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:
5.00 : Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την παιδική χορωδία της Αστερούπολης.
5.30 : Άναμμα δέντρου. Τραγούδι της Αστερούπολης από τους μικρούς μας φίλους.
6.00: Χαιρετισμός – Καλωσόρισμα.
6.30: Συναυλία νέων έντεχνης μουσικής με τους “Lavidaloca”.
Ακολουθεί μπουφές με χριστουγεννιάτικα εδέσματα για όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων- Παιχνιδιών (Εργαστήρι Αϊ Βασίλη).
5.00-6.00: «Ποιος σου χτυπάει την πλάτη;».
6.00-7.00: «Τα καλικαντζαράκια έχασαν τα κουμπιά τους».
7.00-8.00: Ανάγνωση Παραμυθιού.

8.00-10.00: Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές- Παίζουμε Δημιουργώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: