Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων Ημαθίας: Σύντομη ανασκόπηση και λίγα λόγια για την προοπτική

Σε λίγο φεύγει το 2013 και αφήνει μια ''γλυκιά γεύση'' σε όσους αποτελούν τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων. Δεν θα αναφερθούμε στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, για τα οποία είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και για τα οποία ενημερώνουμε - πολύ τακτικά - τους φίλους μας από τη σελίδα μας στο facebook και από το blog μας. Ικανοποιημένοι και σε ότι αφορά το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας και σε ό,τι αφορά την βαθμολογική μας θέση, αν και πιστεύουμε ότι με λίγη τύχη και περισσότερη εμπειρία (δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τα 21 χρόνια), θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η ευχαρίστησή μας από το γεγονός ότι, με βάση αρχές, κανόνες και στόχους που έθεσε η Διοίκηση από την αρχή, η όλη δομή και λειτουργία της ομάδας είναι εξαιρετική.
Οι ποδοσφαιριστές υπεύθυνοι, με ήθος και φιλότιμο, ''δουλεύουν σκληρά'' στις προπονήσεις και ο προπονητής Γ. Ντάμτσιος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υλοποιήσει τα όσα συμφώνησε το καλοκαίρι με τη Διοίκηση και για τα οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές.
Εκείνο όμως που μας χαροποιεί περισσότερο από κάθε άλλο, είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας επιστρέφουν στο γήπεδο, έχουν αγκαλιάσει με αγάπη την φετινή προσπάθεια και είναι βέβαιο ότι με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, θα υλοποιηθεί το τριετές πλάνο που έθεσε η διοίκηση, όταν πέρυσι το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες το βαρύ (για όσους γνωρίζουν) φορτίο λειτουργίας της ομάδας και το οποίο πλάνο προέβλεπε:
2012-13   Λειτουργία της ομάδας και συμμετοχή στο πρωτάθλημα, με κύριο στόχο την παραμονή στην Α1 κατηγορία, κάτι που τελικά επετεύχθη και μάλιστα σχετικά άνετα.
2013-14    Δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα ''χαίρει άκρας υγείας'' και θα στηρίζεται αποκλειστικά σε τοπικούς (κυρίως νεαρούς) ποδοσφαιριστές. Βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι η ομάδα είναι σε εξαιρετικό δρόμο. Και αφού μέχρι το καλοκαίρι όλα λειτουργήσουν όπως μέχρι σήμερα και διορθωθούν και τα λίγα κακώς κείμενα...
για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 
2014-15   θα προχωρήσουμε με σύνθημα: ''Κοιτάμε ψηλότερα''.

Γι' αυτό θα πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτόν τον Σύλλογο να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας, ώστε να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα και να απολαμβάνουμε την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τον Σύλλογό μας. Άλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, είναι παιχνίδι και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή.
Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή και για τη συνέχεια θέλουμε τους φιλάθλους μας ακόμη πιο κοντά μας, αλλά και τους παλιούς Παράγοντες-Προέδρους δίπλα μας και - γιατί όχι - να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο. Μόνο έτσι και με συλλογική προσπάθεια πιστεύουμε ότι η όμορφη αθλητική μας οικογένεια θα γίνει ομορφότερη και ισχυρότερη και θα μπορέσει να υλοποιήσει υψηλότερους στόχους.

Καλή χρονιά
με υγεία, ειρήνη, πρόοδο και ευημερία

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Ν. Εύα

Δεν υπάρχουν σχόλια: