Σάββατο 12 Μαΐου 2012

O ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ υπερ-πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας


Ο Εθνικός Κλειδίου στέφθηκε υπερ-πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας σήμερα το απόγευμα(12/05) στο γήπεδο της Ραχιάς με 3-0 την ΑΕΠ Βέροιας.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Κλειδίου ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και μόλις στο 8’ πήρε κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδ
η.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 67’ ο Δημητριάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κεχαγιάς σε ανατροπή του από αντίπαλο.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Μαλούτα.

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ: Φλώρος, Ιωαννίδης, Αργυρόπουλος Ι., Τάνης, Αργυρόπουλος Β., Παπαδόπουλος, Γκέλος, Τζιβάρας, Καφετζής, Καλφούντζος, Κοτζαμπασόπουλος.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Μανιάκας, Πουλιόπουλος, Πίκος, Χριστοδουλόπουλος, Τσιμόπουλος, Ζυγουλιάνος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ: Λαμάι, Παρασχόπουλος, Γιαννακός, Τοπούζης, Περηφανόπουλος, Μπένος, Καϊμακαμίδης Α., Καϊμακαμίδης Τ., Κεχαγιάς, Κιρκιλιανίδης, Μωυσιάδης.
Έπαιξαν ακόμη οι Δημητριάδης, Δούλιας, Καλυβιώτης, Μπόζης.



Μοναδικό μελανό σημείο αυτής της θριαμβευτικής μέρας για τον Εθνικό Κλειδίου, η απουσία από τον πάγκο του προπονητή της ομάδας κ. Αδαμίδη, ο οποίος παρακολούθησε το αγώνα από την εξέδρα, λόγω κάποιας διαφωνίας με τη Διοίκηση του Συλλόγου. Το γεγονός αυτό έφερε αμηχανία στους ποδοσφαιριστές (πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα), σκίασε την πανηγυρική ατμόσφαιρα στο τέλος και δεν επέτρεψε στους πρωταγωνιστές να χαρούν όσο άξιζαν τη μεγάλη τους επιτυχία, που ήταν η επάνοδος της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Ε.Π.Σ.Ημαθίας. 
Το τι ακριβώς οδήγησε σ' αυτή την κατάσταση, το γνωρίζουμε μόνο από την πλευρά της Διοίκησης (και όχι του προπονητή) και γι' αυτό δεν θα σχολιάσουμε τίποτα. Επειδή όμως μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό που έχει σημασία είναι η χαρά του παιχνιδιού, καλό και συνετό θα ήταν οι δύο πλευρές, που τόσο προσπάθησαν όλη τη χρονιά, να άφηναν στην άκρη τις διαφορές τους αυτή τη μέρα (αλήθεια, πόσο μεγάλες μπορεί να είναι οι διαφορές σε ένα ερασιτεχνικο Σύλλογο;) και να απολάμβαναν την επιτυχία τους. Κάτι που δεν έγινε και το έβλεπε κανείς στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και κυρίως του Διοικητικού Συμβουλίου την ώρα των απονομών.


Από εμάς,
συγχαρητήρια στον ΕΘΝΙΚΟ Κλειδίου για την άνοδο και τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη κατηγορία, όπου αγωνίζεται η δική μας ομάδα. Είναι βέβαιο ότι τη νέα περίοδο θα ξαναζήσουμε τις μεγάλες ''κόντρες'' ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΛΕΙΔΙ.












O Πρόεδρος ( με το κύπελλο) και μέλη του Δ.Σ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο για τη φετινή επιτυχία, αλλά και γιατί ασχολούνται πολλά χρόνια με την ομάδα του χωριού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: